مسقطی انار
مواد لازم
آب انار: چهار لیوان
عسل: یک و نیم لیوان
نشاسته گندم: یک لیوان
کره حیوانی: بیست و پنج گرم
گلاب: یک قاشق غذاخوری
خلال پسته، بادام و انار دانه شده: به مقدار لازم
?طرز تهیه?
آب انار و نشاسته را در قابلمه ای مناسب مخلوط کرده و کمی استراحت می دهیم تا نشاسته خیس خورده و حل شود، سپس از صافی رد می کنیم.
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم. کمی که به غلظت رسید، عسل را افزوده و سپس کره حیوانی را اضافه کرده و این ماییم که همچنان هم می زنیم.
مسقطی باید در مدت زمان طولانی و با شعله ملایم پخته شود تا نشاسته کاملاً بپزد. وقتی به غلظت رسید، مشخص می شود که باید شعله را خاموش کنیم.
خلال پسته، بادام و گلاب را افزوده و پس از مخلوط کردن، در ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملاً سفت شود و حداقل پس از پنج الی شش ساعت برش می زنیم.
میزان عسل بستگی به ترشی آب انار دارد.
خواص
خونساز
پاکسازی بدن از جیوه و مواد رسوب زا
مقوی
دارای آنتی اکسیدان بالا
نشاط آور
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ صفحات رسمی حکیم دکتر روازاده در فضای مجازی
🔴 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
🟡 https://twitter.com/DrRavazadeh?s=09
🟣 https://www.youtube.com/c/DrRavazadeh-ir
⚪️ https://www.aparat.com/ravazadeh
🟠 eitaa.com/ravazadeh
🟢 https://splus.ir/ravazadeh
🔵 t.me/ravazadeh
🌏 ravazadeh.com