علل زردی دندان چیست :
خوردن تغذیه و نوشیدنی گرم و سرد با همدیگر و مختل کردن آنزیم های روده ، مصرف ماهی با تخم مرغ ، خوردن سبزیجات تره و شاهی زیاد بدون مصلحات آنها یعنی سبزی گشنیژ ، خوردن هله و هوله و غذای پی در پی خوردن ، بالارفتن خلط مزمن و کثیف صفرا و تجمع گازهای زردرنگ بدن به سمت بالای بدن ، دندان زرد نتیجه مصرف مداوم نوشابه جات گازدار رنگی که منجر به بالارفتن اسید فسفریک و بهم ریختن تراکم استخوان دندانها میباشد ، رفلاکس اسید معده به بالا، تناول شیرینی جات غیر طبیعی و کارخانه ای ، جویدن آدامسهای شیمیایی غیر طبیعی ، سرازیر شدن عفونت سینوسهای چرکین خونی در آواره ها ، لوزه سوم نتیجه مصرف بیسکویت جات و شکلات و فست فوت ها و… هستند .
علل سیاهی و خاکستری شدن دندان چیست :
سیاهی و بادمجانی رنگ دندان ها ، نتیجه تجمع خلط سودا در آواره ها و گرفتگی عروق و کم کاری طحال است که بایستی ترکیبی از گیاهان ( انیسون سفید با مزاج گرم و خشک ، مصطکی با مزاج گرم و خشک و افسنتین با مزاج گرم و خشک ) بصورت دمنوش همانند چای هر یک روز در میان میل شود .
سالمسازی دندانها :
استفاده از مسواک و پاشیدن جوش شیرین و نمک روی مسواک و سپس شستشوی کامل دهان ، استفاده از چوب های مسواک دندان مربوط به سرزمین حجاز ، استفاده نوبه ای از دمنوش مخلوط شده از گیاهان (گل ختمی ، بنفشه ، خرفه ، گشنیژ ، بابونه و گل پنیرک ) همانند چای خوردن ، یا غرغره عرقهای ختمی و بابونه در دهان ، کاهو با سرکه و یا سکنجبین عسلی ، گاز زدن سیب درختی ، مصرف روغن زیتون بجای روغن نباتی و مایع ، یک روز در میان به اندازه یک گندم کندر در دهان مکیده شود ، مسواک زدن پس از مصرف شیرینی جات ، غرغره رقیق عرق میخک هفته ای یکبار و یا چند دانه گیاه آن در دهان مکیده شود ، سفید کردن دندانها با غرغره سرکه خانگی و آب لیمو غیر کارخانه ای ، گاز زدن هویج خام ، دوری از مواد دخانیات و مشروبات ، هر چند روز یکبار استفاده ترکیبی از پودر های گیاهی ( شامل زردچوبه ، برگ بو و مریم گلی ) روی مسواک همانند خمیر دندان که استفاده میکنیم ، عسل مالی روی دندانها و بالاخص لثه روزی دوبار . دوری از خمیر دندانهای کارخانه ای و وارداتی با فرمول های داروئی ناشناخته از بیگانگان .