برای فصل پاییز که کلکسیون بیماریها برای همه رخ میدهد و کمخونی تشدید میشه با یک پیاله سوپ 🔽
قبل ازشروع ناهاروشام به سالمسازی گوارش بشتابیم
🌹🌹🌹🌹
ترکیب سوپ بسیارموثر برای دفع اخلاط چسبنده و یا دفع تدریجی عفونت گوارش در ایام گردو غبار🔻🔻
( سبزیجات گشنیژ+ جعفری+خرفه+ اسفناج + برگ و یا ساق کرفس+ سبزی ترخون و مرزه+ پیاز+ برگ کاسنی یا عرقش+ گل ختمی + برگ چغندر+ برگ چغندر+ هویج + عدس+ جودوسر+ سینه مرغ+ آلوبخارا+ به اندازه پنج گرم مخلوطی ازپودرهای اویشن با پونه یا سبزی محلی خودتان + شلغم + به جای رب گوجه کارخانه ای فقط زردچوبه + چند دانه بامیه گیاهی + لوبیا چشم بلبلی + نخود + کدو خورشتی یک عدد )
//////////////////////////////////////////////
فست فود پاییزی🍁
یک غذای رطوبت زای عالی مناسب فصل پاییز است که نسبت به آشهای دیگر سریع تر آماده می شود و شما را به دردسر نمی اندازد.
🔸فقط باید مقداری ماش با شوید بپزید. پس از پخت، قطعه های کدو حلوایی و دو قاشق آرد جو که با آب سرد مخلوط کرده و بهم زده اید و همچنین مقداری پیازداغ نعنایی اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.
🔹این آش سبک را می توانید با کمی چاشنی رب آلوچه یا رب به یا رب سیب میل کنید و از رطوبت زایی بالای آن بهره مند گردید
✔️اگر دچار امراض خشک جدی هستید موقع میل نمودن این شوربا، دو قاشق مرباخوری روغن بادام شیرین نیز با آن بیفزایید.
🖊دکتر محبوبه ابریشمکار ( متخصص طب سنتی
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🔖قوانین طلائی خوردن و آشامیدن در فصل پاییز
در فصل پاییز باید تا جایی که ممکن است، تری بدن را افزایش دهیم.
از رفتارهایی که موجب خشک تر و سردتر شدن بدن می شوند پرهیز نماییم.
توصیه میشود در این فصل ،
با دقت و وسواس بیشتری از غذاهایی چون 👇 مصرف شود:
❌غذاهای مانده ، گوشت گاو و گوساله ، کنسروها و کمپوت ها ، سوسیس و کالباس و فست فودها ، ادویه های تند و تیز ، ترشی ها ، سرخ کردنی ها ، بادمجان ، عدس ، قارچ ،پنیرشور ، ماست و دوغ ترش ، کشک ، کلم و گل کلم ، رب و سس ها ، غذاهای مانده و گوشت نمک سود ، چای پررنگ ، یخ ، شوری ها ،چیپس و پفک و امثال آنها و …
🖊دکتر مژگان تن ساز (متخصص طب سنتی ایران
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir