آخرین مطلب

🔴 چرا بعد از خوردن خربزه، انگور یا شیر، حالت سرماخوردگی پیدا می‌کنم؟

🔆💠🔅💠﷽💠🔅
🔴 چرا بعد از خوردن خربزه، انگور یا شیر، حالت #سرماخوردگی پیدا می‌کنم؟

علتش #غلبه_رطوبت در بدن است و چون همه این موارد رطوبت بالایی دارند، میزان رطوبت بدن را افزایش می‌دهند.

از طرفی، خربزه، انگور ( و شیر، اگر چربی بالایی داشته باشد) گرم هستند و بخاطر حرارتی که در بدن تولید می‌کنند، رطوبت بدن را تبخیر کرده و این بخارات را به سمت سر حرکت می‌دهند و وقتی در معرض سردی (باد کولر، آب یخ و…) قرار می‌گیرند، منعقد شده و تبدیل به سرماخوردگی می‌شود.

🔹 برای پیشگیری از این حالت و درمان آن، توصیه می‌شود بعد از مصرف این موارد، با #تعریق، رطوبات زاید را در بدن از بین ببرید. مثلاً ورزش کنید😉

با اینکه می‌توانید از ترشمزه ها مانند آبلیمو برای تعدیل حرارت استفاده کنید، ولی صرف این کار کافی نیست، زیرا رطوبت عارضی و اضافی همچنان در بدن باقی مانده و بعداً که در معرض سرما قرار گرفتید، منافذ بدن بسته شده و حرارت به داخل بدن رفته و این علایم را دوباره نمایان می‌کند.

✅ بنابراین بهترین درمان، همان تعریق است.

✍️ استاد صادقیان☜【طب شیعه】

       🍏 @tebshia20🌿