آخرین مطلب

روش تهیه مربای پوست پسته

🌱 مربای پوست پسته 🌱

🔰 مواد لازم :

🔸 پوست پسته تازه: ۱ کیلو
🔸 شکر: ۱ کیلو
🔸 هل: به مقدار لازم
🔸 گلاب: ۱ فنجان
🔸 آبلیمو: نصف فنجان
🔸 خلال پسته: ۱ فنجان (درصورت تمایل)

🔰 روش تهیه:

🔹 پوستهای تازه پسته را با نوک چاقو با دقت باز میکنیم که خیلی خرد نشوند.
🔹 سپس آنها را شسته و ۴ بار، هر بار ۲۰ دقیقه در آب میجوشانیم تا تلخی پوستها گرفته شود.
🔹 سپس آنها را یک ساعت داخل آب سرد استراحت میدهیم و بعد داخل صافی میریزیم تا آب اضافی شان گرفته شود.
🔹 سپس شکر را با ۳ لیوان آب؛ و گلاب میجوشانیم تا کمی قوام بیابد.
🔹 پس از سردشدن شربت، پوست پسته ها را داخل آن میریزیم و پس از ۲-۳ ساعت استراحت، روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیابد.
🔹 سپس آبلیمو، خلال پسته و هل را هم می افزاییم و پس از چند جوش، ظرف را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم مربا خنک شود.

🤌 افزودن کمی زعفران برای خوشرنگ و خوشبو شدن و تقویت آثار کبدی، قلبی و مغزی این مربا، ممکن و بلامانع است.

✅ مربای پوست پسته، خوراکی لطیف و مناسب برای همه گروه های سنی، به ویژه کودکان، بانوان باردار و سالمندان و افرادی که بدنهای ضعیفی دارند.

مربای پوست پسته، برای بانوان باردار، به ویژه در ماه سوم بارداری بسیار مفید است؛ ❌ ولی در دوران بارداری، لازم است در مصرف زعفران احتیاط شود.

🧠.🫀 مربای پوست پسته مقوی قلب، مغز، معده و کبد است.

خواص_خوردنیها

💠💠💠💠💠💠💠

سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه قم خ ۱۵ خرداد نبش کوچه ۴۴
@salamatkadeh_official