آخرین مطلب

تخم خرفه و غفلت ها ایرانی در خاصیت گسترده این ماده گیاهی

🍏 رازهای کوچک تندرستی در طب ایرانی (۳۲)

بهتراست بدانیم

❗️خرفه رفع کننده التهابات گوارشی، تسکین دهنده عطش و تقویت کننده بدن می باشد.

✅ تخم خرفه را کوبیده و ۳ تا ۷ مرتبه در دوغ ترش خیسانده و خشک کنید. این پودر را به همراه خود در سفر اربعین برده و جهت رفع عطش و تقویت دستگاه گوارش، هر بار مقداری از این پودر را در کمی آب و آبلیمو و یا ماست مخلوط و مصرف نمایید👌

💠💠💠💠💠💠💠

سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه قم خ ۱۵ خرداد نبش کوچه ۴۴

@salamatkadeh_official

///////////////////////////////////////////////////////

✅خرفه

✍️مصرف خرفه که یک سبزی فراموش شده است همراه با غذا، داخل سالاد یا با سکنجبین، برای بدن مفید است. از نظر حکمای طب سنتی، طبع خرفه، سرد در درجه متوسط می‌باشد. خرفه دارای اثرات ادرارآور (مدر)، تصفیه کننده خون، رفع تشنگی و تب‌بر است.

مصرف خام یا پخته خرفه در رفع التهاب‌های داخلی بدن مانند التهاب دستگاه گوارش و دستگاه تناسلی-ادراری مفید است. خوردن تخم یا دانه خرفه برای درمان بواسیر و مشکلات صفراوی مفید است.

خرفه در موارد سرفه‌های مقاوم مزمن، بی‌خوابی، خونریزی دوران قاعدگی، رفع التهابات داخلی بدن، دفع اخلاط خونی، ناراحتی‌های عصبی و خونریزی‌های لثه‌ها به کار می‌رود.

☜【طب شیعه】

🍏 @tebshia20🌿