شربت سکنجبین ( مرکب عسل یک لیوان + عرق نعنا نصف لیوان یا عرق بیدمشک یا هر عرق دیگر یا عرق بهار نارنج + سرکه سیب خانگی یک چهارم لیوان) مقدار ۵ قاشق را در یک لیوان اب ولرم میل شود .
چون این داروی هزارساله شیخ الرئیس بوعلی سینا برای منضج کردن ( پختن) نزله سه خلط صفرا و سودا و بلغم و تا حدودی دموی ها میباشد .
آری اجدامان با این سکنجبین ٬ نان خردکرده و همانند آبگوشت تغذیه ناهار و شام داشته اند و امروزه ما صد در صد این تغذیه را فراموش کرده و اگر هم به عنوان داروی ضد سرطان یاد کنیم بلادرنگ پوزخند میزنیم
بنده به تمام مشاوره ها میگویم این شربت طلا را در یخچال ها ذخیره کنید و حداقل همانند نوشابه ها ی گازدار سرطان زا برای مقابله با دهها بیماری بالاخص غلظت خون و یبوست و دفع نزله های چسبنده و قدیمی روزی یک لیوان استفاده شود
آنوقت همیشه مفرح و بانشاط خواهید بود
طرز تهیه سکنجبین عسلی:؛:؛
شربت سکنجبین ( مرکب از عسل بدوم موم یک لیوان + عرق نعنا نصف لیوان یا عرق بیدمشک یا هر عرق دیگر یا عرق بهار نارنج + سرکه سیب خانگی یک چهارم لیوان) جمع این ترکیب سکنجبین عسلی میشود
گروهی میگویند قدری جوشانده تا کف ان گرفته شود
گروهی که صفرایشان بالاست میتواند در لیوان نصف قاشق چایخوری کمتر اسفرزه و یا بارهنگ را در مقدار ۵ قاشق از ترکیب ریخته و بقیه را اب ولرم بریزید و ناشتا میل کنید در کتاب مخزن الادویه قرن پنجم سیصد نوع سکنجبین وجود دارد
این سکنجبین را با کاهو بخورید صفرا کاسته میشود .
افراد بلغمی دوز سرکه را کمتر کنند
اگر کسی نقد دارد حرفش را در این باره بگوید بردیده منت دارم