🏴🏴✍️عوارض خوردن چای سیاه به طور مداوم
❇️خشکی روده و معده
❇️خشکی سر و سرد شدن مغز
❇️بیماریهای کبدی
❇️استسقاء،(تشنگی)
❇️گرفتگی عضلات
❇️و کمبود آهن خون
تاثیر چای در کاهش جذب آهن غذا !
▫️نوشیدن چای همراه غذا یا اندکی بعد از آن، جذب آهن غذا را ۶۰ تا ۹۰٪ کاهش میدهد. بهترین زمان برای نوشیدن چای حداقل ۱ ساعت قبل یا بعد از غذا میباشد.
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
نظریه معارفی 🔽
۱- تکررادرار
۲- عصبانی شدن
۳- استمراربه چای خوردن آسیب جدی به دیواره مثانه میدهد
۴- رشد یبوست
۵- بروز کم اشتهایی
۶- پیشنهاداست از چای های 🔽 بصورت نوبه ای متناسب با مزاج گیاه و رعایت اموربارداری و محدودیت ایام عادت ماهانه بانوان
چای گل گاوزبان با سنبل الطیب با لیموعمانی
چای گل بابونه از نوع شیرازی
چای هل
چای گلسرخ محمدی
چای پونه
چای آویشن
چای کوهی
چای بهارنارنج
چای به لیمو
چای میخک
چای دارچین
چای زنجبیل
چای برگ میوه درخت به
چای آلبالو
چای کاکوتی
چای نعناع
چای خارمریم
سایر چای ها درکانال یاسایت خودم
///////////////////////////////////////////////////
کیسههای چای کیسهای سرطانزاست ☕️
کیسههای چای سیاه
دارای ماده اپی کلروهیدرین بوده و از آن در صنایع کاغذ، پلاستیک و آفت کشها استفاده می.شود.
🍎تندرستی آنلاین
🌱@tandorostionline