🏴🏴🏴🇮🇷🇮🇷🇮🇷مضرات خوردن سیر به روش درسته در ناشتا ‼️
❗️خوردن حبه سیر، به طور درسته، آن هم به صورت ناشتا توصیه نمی گردد.
⁉️ چرا بلعیدن حبه سیر آن هم به صورت ناشتا درست نمی باشد؟
🔰 آلیسین نام ماده ایست در سیر که مسئول خواص و اثرات مثبت آن می باشد، خواصی مانند:
▫️آنتی میکروبیال
▫️آنتی اکسیدانی
▫️ضد سرطانی
▫️ضد بیماری های قلبی و عروقی
▫️کاهندگی فشار خون بالا
▫️تنظیم کنندگی قند و چربی خون
😷 بویی که در هنگام ایجاد برش در سیر به مشام می رسد، ناشی از تولید آلیسین در اثر واکنش آنزیمی و فعالیت آنزیم آلیناز بر روی آلئین و تبدیل آن به آلیسین می باشد.
❗️در صورت خوردن حبه درسته، این واکنش آنزیمی انجام نشده و آلیسین آزاد نمی گردد، درنتیجه بسیاری از این خواص نیز رخ نخواهد داد.
📚✅ بنابراین، بهترین راه برای بهره مندی بیشتر از اثرات سیر:
👈 خرد کردن سیر حدود ده دقیقه قبل از اضافه کردن آن به غذاها می باشد.
👌این راهکار ساده باعث تولید حداکثری آلیسین و مقاوم شدن آن در برابر حرارت نیز می گردد.
❌ ضمناً بلعیدن حبه سیر درسته با افزایش خطر خفگی همراه می باشد.
❌ همین طور بلعیدن سیر، آن هم به طور ناشتا می تواند در برخی افراد باعث ایجاد سوزش معده و دلپیچه گردد.
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
@salamatkadeh_official
قم خیابان ۱۵ خرداد نبش کوچه ۴۱
کانال رسمی کلینیک
اولین و تنها درمانگاه تخصصی طب سنتی در استان قم جهت ویزیت و خدمات ارائه شده، توسط متخصصین دانشگاهی طب سنتی
ویزیت تخصصی بیماران، مشاوره تغذیه،مزاج سنجی، حجامت، فصد، ماساژ، زالو درمانی، آبزن درمانی
قم،بلوار۱۵خرداد
۰۲۵۳۷۷۶۴۰۷۳-۴