چند روزی است که درگروه طب و پرسشهای تلفنی بحث ناگهانی خارش ٬ سوزش ٬ کهیر ٬ گر گرفتگی ٬ تبخال و کبود شدن صورت و بدن مطرح میشود .
اکنون چه باید کرد ؛:
۱- لیموشیرین + لبو + آش گشنیژ + آب سیب خانگی + اسفناج + انار شیرین خیلی میل شود .
۲- دمنوش ترکیبی بنفشه با پنیرک با ختمی مثل چای درست شود و تا سه استکان میل شود .
۳- عرق های کاسنی با ختمی با بید بصورت مخلوطی تا یک لیوان میل شود .
۴- بادمجان حذف و بجایش انواع کدوجات میل شود .
۵- روغن بنفشه با پایه بادام بر روی محل خارش چند نوبت مالیده شود .
۶- روی برنج پودر لیمو عمانی پاشیده شود +یا دمکرده لیمو عمانی در یک لیوان آبجوش با یک قاشق کوچک عسل به مدت یکربع صبر کرده و حداقل ده روز میل شود .
۷- صابون ختمی در استحمام استفاده شود .
.۸- خارش کف پا نتیجه صفرای سوخته در بدن است پس مالیدن حنا با نمک و اب لیمو مفید است
۹- اگر خارش بدن گرم و ادامه دارد حتما تا چند ماه سکنجبین عسلی ( فقط عسلی باشد ) ناشتا شش قاشق در یک لیوان اب ولرم میل شود .
۱۰- انجام حجامت عام تا اخلاط کثیف دفع شود و الا کهیر میتواند منجر به سکته قلبی و مغزی شود .
۱۱- شستن بدن با سرکه خانگی .
۱۲- دفع یبوست از بدن بسیار ضروریست چون شکمی که سه روز دفع مدفوع نداشته باشد به ۷۰ بیماری مبتلا میشود که خارش و علایم سکته یکی از قرینه ها میباشد.
۱۳- خوردن ماء الشعیر با کمی تمرهندی به بدن رطوبت می بخشد.
۱۳- خوردن یک لیوان اب هویج با یک قاشق چایخوری خاکشیر بسیار موثر است .
۱۵- شستن بدن با جوشانده گلسرخ و بنفشه و جو پوست کنده .
۱۶- دوری از کنجد روی نان و بجایش خشخاش استفاده شود .
۱۷- دوری از سبزی شاهی و تره .
۱۸- پرهیزجات ؛: سوسیس+ کالباس +کنسرو + نوشابه جات + ادویه ها + پنیرهای کهنه + گوشت گاو و گوساله و گوشت فریزری + خرما + روغن نباتی + دود کبریت + شامپوها+لباس پلاستیکی + دوری از طلاجات
۱۹- گیوی دارای حساسیت+ پرندگان حساسیت زا + دوری از غم و غصه + در صورت امکان اب زرشک + دوری از ترشیجات.
۲۰- رقیق سازی خون با دمنوش عناب
مجددا یاد آور میشود خارش و سوزش نتیجه طغیان خون و عفونت قدیمی در بدن است و بی تفاوتی به کهیر خطرات جدی در پی دارد