آخرین مطلب

مضرات ظروف مسی بر مبنای طب سنتی

🌱 اگر فکر می کنید از نظر طب سنتی سالم ترین ظروف پخت و پز، ظروف مسی هستند، پس حتماً این مطلب را بخوانید!

طبق منابع معتبر طب سنتی ایرانی پختن غذا در ظروف مسی اگر:

▫️ مدت زمان پخت طولانی باشد
▫️ و یا طعام بسیار چرب
▫️ و یا همراه آب فراوان باشد
▫️ و یا همراه طعم های ترش باشد
▫️ و یا از غذا در آن نگهداری شود

❌ نه تنها سالم نیست بلکه ضرر رسان می باشد.

✅ برای استفاده از ظروف مسی حتماً توجه داشته باشید که قلع اندود باشد و هرگاه قسمتی از آن پوشش قلع اندود از بین رفت باید سریعاً تجدید و ترمیم شود.

👈 چرا که استفاده از ظروف مسی بدون پوشش قلع اندود یا همراه با آسیب دیدگی آن بسیار مضر و عامل بسیاری از بیماری هاست.

❗️امروزه متأسفانه معمولا برای سفید کردن ظروف مسی از قلع استفاده نمی شود.

✨ بهترین ظروف برای طبخ غذا: ظروف شیشه ای و پیرکس می باشد.

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
@salamatkadeh_official