🌱 اگر فکر می کنید از نظر طب سنتی سالم ترین ظروف پخت و پز، ظروف مسی هستند، پس حتماً این مطلب را بخوانید!
طبق منابع معتبر طب سنتی ایرانی پختن غذا در ظروف مسی اگر:
▫️ مدت زمان پخت طولانی باشد
▫️ و یا طعام بسیار چرب
▫️ و یا همراه آب فراوان باشد
▫️ و یا همراه طعم های ترش باشد
▫️ و یا از غذا در آن نگهداری شود
❌ نه تنها سالم نیست بلکه ضرر رسان می باشد.
✅ برای استفاده از ظروف مسی حتماً توجه داشته باشید که قلع اندود باشد و هرگاه قسمتی از آن پوشش قلع اندود از بین رفت باید سریعاً تجدید و ترمیم شود.
👈 چرا که استفاده از ظروف مسی بدون پوشش قلع اندود یا همراه با آسیب دیدگی آن بسیار مضر و عامل بسیاری از بیماری هاست.
❗️امروزه متأسفانه معمولا برای سفید کردن ظروف مسی از قلع استفاده نمی شود.
✨ بهترین ظروف برای طبخ غذا: ظروف شیشه ای و پیرکس می باشد.
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
@salamatkadeh_official