ادویه جات ( فلفل + دارچین + سیر + زنیان + زیره + آویشن + آذربه + قولنجان یا خولنجان + میخک + نمک + زردچوبه + زنجبیل + پودر سیر+ خردل ها+ نمک +جوهر زعفران + و… ) مصارف آنها برای هر فرد بایستی متناسب با مزاج و خلط غالب + اقلیم شناسی + شرایط خاص هر کس + میزان دوز مصرف براساس حرارت گیاه + معایب و محاسن آن در بعضی افراد بیمار+ میزان زمان مصرف بوده باشد
مثلا فردیکه کبد چرب و غلظت خون و گرمی مزاج دارد مجاز به مصرف ادویه نبوده ٬ مگر یک الی دو گرم در روز است و الا مصرفش ناراحتی ها را تشدید میکند