??یک سوال جدی درباره شیر پاستوریزه پاکتی کارخانه ای ؟؟؟؟؟؟
چرا شیری که در گاوداری دوشیده میشود حداکثر تا ۴۸ ساعت ماندگاری دارد بعد از آن ترشیده و خراب مبشود ؟؟؟؟
چراشیر کارخانه ای تا ۱۲۰ روز ماندگاری دارد ؟؟؟
چرا در مصاحبه ها درباره مواد افزودنی کتمان کاری میشود ؟؟؟؟
??آیا میدانید در شیر کارخانه ای و یا انتقال شیر ازگاوداری ها تا کارخانه از چه موادی برای خراب نشدنش استفاده میشود /// از مواد نوره رقیق + یا جوش شیرین + یا مواد وایتکس رقیق / // قطره های شیمیایی چند قطره فقط در یک بشکه پنج هزار لیتری // شیر را نگه داری میکنند
??آیا به محل گاوداری قوم و خویشی سر زده اید تا حقیقت علنی شود
??چرا در کارخانه پنیر فلان استان ناگهان ده نفر همزمان سرطان میگیرند
??چرا بتازگی شیر میخوریم دل پیچه میگیریم
??اصلا این مواد نگه دارنده با کبد و روده ما چگونه هضم میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه باید کرد شیر را از لبنیات محلی بگیریم و کاملا” بجوشانیم