ترش و سوزش معده
⬅️رعایت توصیه های زیر در بیماران دچار ترش کردن و سوزش معده مفید است.
👇🏻👇🏻👇🏻
🔻 رعایت آداب صحیح غذا خوردن .
🔻 پرهیز از غذاهای غلیظ و نانهایی مثل نان فطیر که هضم خوبی ندارند.
🔻 اگر علت سوزش و ترش کردن از رطوبت باشد بهتر است به عنوان غذا از گوشتهای لطیف و سریع الهضم به صورت کبابی استفاده شود.
🔻 اگر علت سوزش و ترش کردن معده از فزونی ریختن خلط سوداست، استفاده از مربای آمله، مربای هلیله و شربت سکنجبین بزوری مفید واقع می شود.
🔻 مصرف مخلوط کنجد له شده و کوبیده با نبات ترشی و رطوبت معده را برطرف می سازد.
🔻 استفاده از دم کرده بابونه، نعناع، رازیانه و بادرنجبویه نیز سوزش معده را تسکین می بخشد.
✳️دکتر کرد افشاری
۲- تجربه خودم ( معارفی )
فرمول تجربه شده دیگه
۵۰ گرم تخم گشنیژبا ۵۰ گرم نبات را باهم پودرپودرپودر کنید
قبل و و بعدغذا یک قاشق چایخوری بدون آب ارام قورت بده