آخرین مطلب

مضرات نوشیدن چای های بر مبنای طب سنتی

این چای ها را ننوشید !

چای سرد (سنگ کلیه)
چاى غلیظ (کم خونی)
چای ناشتا (سوءهاضمه)
چای مانده دیروز ( سمی است)
چاى داغ و سوزان (سرطان مری)
چای بلافاصله بعد از غذا (کم خونی)

🌿 @TebbolAeme 🌿
توصیه‌هایی برای مصرف صحیح چای 👌

🔸نوشیدن چای مانده به صورت داغ و بسیار غلیظ میتواند باعث آلزایمـــــر، عطش، اختلالات بینایی، مشکلات سیستم قلبی-عروقی، به خطر افتادن سلامت دندان و دهان، ابتلا به سوء هاضمه، ابتلا به کم خونی، سرطان مری، به خطر افتادن سلامت کلیه‌ها و به وجود آمدن بیماری‌های قلبی شود.

🔸نوشیدن چـــــای کهنه و دوباره دم کردن آن می‌تواند افزایش کلسترول خون و اختلال در سیستم گردش خون را به همراه داشته باشد.

🔸نوشیدن چای کهنه میتواند باعث افزایش خستگی، سردرد، سرگیجه، کسالت و بد خوابی در افراد شود.

🔹چای کهنه دم
اگر چای بیش از ۱۰ دقیقه دم بکشد میتوان نام کهنه بودن بر آن گذاشت؛ طبق تحقیقات دانشمندان چای تازه خستگی را کاهش می‌دهد، اما چای کهنه خستگی را تا ۱۳ درصد افزایش خواهد داد.

🔸مضرات چای کیسه‌ای
پر رنگ شدن چای کیسه‌ای در آب جوش در کمتر از ۳۰ ثانیه به معنای نامرغوب بودن آن است.

🇮🇷 @medicinalplant68
🇮🇷 www.gdarmany.ir

[ Photo ]
🫖 چای ☕️

👌 به قطع می توان گفت یک فنجان چای ☕️ اولین انتخاب اغلب ایرانیان در شادی، غم، خستگی، مسافرت، مهمانی، محل کار، صبح، عصر، شب و… می باشد.

❓شنیدید میگن چای سودا زاست و اصلا کسی مصرف نکنه ‼️

✅ اما آیا نظر حکمای طب ایرانی هم در مورد چای همینطوره؟ آیا نوشیدن چای برای همه مضره؟ آیا چای واقعا بی خاصیته؟

🔸طبیعت چای: گرم و خشک
🔸تسکین دهنده عطش
🔸مقوی خصوصا در افراد با مزاج سرد و تر
🔸نشاط آور
🔸تعریق آور
🔸ادرارآور
🔸بعد از غذا موجب هضم غذا

مصلحات چای:
👈 در گرم مزاجان 🥵 شیر
👈در سرد مزاجان 🥶 میخک دارچین زنجبیل

احتیاطات مصرف چای:
❌نوشیدن چای به صورت غیرشیرین مضر است.
❌نوشیدن چای به صورت ناشتا، مخصوصا در گرم مزاجان مضر است.
❌نوشیدن چای به صورت داغ و بسیار گرم مضر است.

خواص_خوردنیها

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
@salamatkadeh_official
🌹 قم خ پانزده خرداد نبش کوچه ۴۴
////=====
⛔️نظریه معارفی
مصرف چای پرنگ بعدغذاها سبب کاهش تدریجی آهن خون و نتیجتا بستری بیصدا برای رشد آلزایمر درسالهای آتی خواهد بود