درمان کم خونی
* خوردن انگور و آب انگور– شیره انگور – کشمش- شیره خرما- شیره توت
* موز – زردالو و برگه زردالو- چغندر خام یا پخته– جعفری – شاهی – عدس– آب هویج – کدو حلوایی – آلو – خربزه – خرما – کاهو – خیار بوته ای با پوست و ته– اسفناج- کلم قرمز و سبز- نخود سبز- کباب جگر– آب پزجگر-کباب ماهی
* خوردن هفته ای سه وعده کباب خانگی به عنوان ناهار با گوشت گوسفند
*روغن زیتون – عسل – ذرت بو داده
* استفاده از نعل اسب در غذا – استفاده از ظرف مس و چدن
* خوردن شربت بادام (ده عدد مغز بادام پودر شده + یک لیوان آب + یک قاشق عسل
* خوردن روزانه ۲۰ عدد عناب
* خوردن سرکه انگور یا سیب خانگی(یک قاشق)+ شیره خانگی (یک فنجان)
* خوردن جوانه گندم
* گیاه گزنه ، شنبلیله، ریحان در افزایش تولید گلبول قرمز مفید است
* پوشیدن لباس قرمز
* خوراکیهای قرمز رنگ خون ساز مثل: زرشک ، شاه توت ، لبو ، زغال اخته ، انار و…
* خانمها : عرق یونجه ، شنبلیله ، رازیانه روزی دو فنجان نیم ساعت قبل از نهار وشام
* آقایان : عرق یونجه و شنبلیله روزی دو فنجان قبل از غذا
* خوردن کنجد خام – چهار مغز خام – شاهدانه خام – تخم مرغ عسلی – خرما – حلوا ارده – توت – انجیر خشک
* خوردن هر روز یک سیب درختی با پوست رنده شده+ دو قاشق غذاخوری گلاب + دو قاشق غذاخوری بیدمشک + یک قاشق غذاخوری عسل
* موارد پرهیز: پیاز – پیازچه – چایی – قهوه- باقلا
تهیه شده توسط استاد پزشک علی مهربانی