آخرین مطلب

زرشک درقالب آب زرشک و پلوزرشک و مربازرشک و دمنوش زرشک و شربت زرشک

🇮🇷🇮🇷🇮🇷📚📚تهیه مربای زرشک دراین فصل برمبنای طب سنتی
مواد لازم

زرشک

شکر

وانیل کمی

طرز تهیه

برای تهیه مربای زرشک ابتدا زرشک را پاک کرده و کاملا شستشو دهید و حدود ده دقیقه تا یک ربع زرشک را در آب سرد قرار دهید تا خاک های چسبیده شده به زرشک کاملا به وسیله اب شسته شود.برای تهیه هر مقدار زرشک یک برابر و نیم آن شکر اضافه میکنیم مثلا اگر یک لیوان زرشک پاک کرده داریم یک لیوان و نیم شکر برای آن استفاده میکنیم.بعد از اینکه زرشک را کاملا شستشو دادیم روی سبد ریخته تا آب آن تخلیه شود.سپس همانطور که در تصویر می بینید.درون یک ظرف مقداری زرشک ریخته و روی آن شکر می پاشیم و لایه لایه این کار را تا آخر ادامه داده و زرشک را با همین حالت شب تا صبح در یخچال میگذاریم .سپس ظرف را بیرون آورده روی شعله قرار داده .زیر شعله را متوسط میکنیم وقتی جوش آمد یکی دو جوش بیشتر نزند زیر شعله را خاموش میکنیم و نوک قاشق چایخوری وانیل بدان افزوده و وقتی سردشد داخل ظرف ریخته و مصرف میکنیم .
https://www.google.com/amp/s/tabaye.ir/moraba-zereshk/amp/
🇮🇷🇮🇷نظرات معارفی درباره خاصیت زرشک درقالب اب زرشک و پلوزرشک و مربازرشک و دمنوش زرشک و شربت زرشک

خاصیت زرشک 🔻
داروی دفع صفرای سوخته + پاکسازی کبد + رفع سردرد گرم+ واریس درمانی+ چربی و غلظت خون+درمان تدریجی اوره و نقرس+ درمان خشکی کف پاهای گرم مزاج + خونریزی رحم گرم + دهان تلخ + کاهش تدریجی سرگیجه گرم مزاج + رفع تشنگی + کاهش تدریجی هپاتیت + درمان تدریجی لجن کیسه صفرا و یا دفع سنگ کیسه صفرا که ازیبوست گرم شکل گرفته +تقویت تدریجی لثه دارای خونریزی+ ضدبواسیرخونی و صدها خاصیت دیگر

محقق طب سنتی حسین معارفی