آخرین مطلب

ریفلاکس معده و علل یابی بر مبنای طب سنتی

📚📚📚مصرف چه مواد غذایی منجر به رفلاکس یا تشدید آن می‌شود؟

مشکل رفلاکس، با مصرف غذاهای نامناسبی چون غذای زیر، تشدید می‎یابد و از این رو به هنگام رفلاکس، باید از مصرف آن‌ها پرهیز نمود:

مصرف غذاهای غلیظ مانند غذاهای خمیری (اسپاگتی، ماکارونی، پیتزا، لازانیا) و نان فطیر

مصرف قهوه، نسکافه و سایر ترکیبات محتوی کافئین

مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی

مصرف غذاهای نفاخ مانند حبوبات، سیر و پیاز و سبزیجات خام

مصرف زیاد عدس، بادمجان، کلم

مصرف گوشت گاو و غذاهایی با رطوبت زیاد

نعناع و عرق نعناع

ادویه‌جات تند مانند فلفل و خردل

گوجه فرنگی و برخی مواد که با آن درست می‌شود مانند سس کچاپ،

میوه‌های آبکی یا محرک مانند خیار، شلیل، آلو، طالبی

برخی از داروها از جمله داروهای مورد استفاده در درمان آسم، آنتی هیستامین‌ها، مسکن‌ها، آرام بخش‌ها و داروهای ضدافسردگی
بقلم دکتر مجید انوشیروانی

///////////////////////////

💊شربت آلوئه ورا آبی بر روی آتش رفلاکس معده

به مدت یکماه، صبح ناشتا و شب قبل خواب از شربت آلوئه ورا استفاده نمایید.

مواد لازم برای تهیه شربت آلوئه ورا
برگ آلوئه ورا : ۱ عدد بزرگ
عسل : ۵ قاشق غذاخوری
لیمو ترش : ۱ عدد
طرز تهیه:
برای تهیه شربت آلوئه ورا ابتدا برگ آلوئه ورا را برش می زنیم و ژله های درون برگ را خارج می کنیم، سپس ژله ها را به قطعات کوچکتر تقسیم می کنیم و به خوبی می شویم. در ادامه ژله ها را داخل یک کاسه آب سرد می ریزیم.
اجازه می دهیم ژله ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون آب سرد بمانند تا تلخی شان به طور کامل گرفته شود. برای این تلخی ژله آلوئه ورا به طور کامل گرفته شود بهتر است که هر ۵ دقیقه آب سرد را دور بریزیم و آب تازه جایگزین کنیم.
در این مرحله پس از اینکه تلخی ژله آلوئه ورا را گرفتیم، آنرا درون مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و به طور کامل پوره می کنیم، در ادامه آب لیمو ترش را می گیریم و پس از اینکه صاف کردیم به همراه عسل به مخلوط کن اضافه می کنیم.
حالا چند دقیقه دیگر مواد را میکس می کنیم تا عسل و آب لیمو ترش به طور کامل به خورد ژله آلوئه ورا بروند. در ادامه یک سوم لیوان را با مخلوط ژل آلوئه ورا پر می کنیم و باقیمانده آنرا با آب سرد پر می کنیم و چند قالب یخ اضافه می کنیم.

بقلم دکتر مجید انوشیروانی