مقویات خوراکی اعضای رئیسه بدن
👈سیب: آب سیب، کمپوت سیب، فالوده سیب، خورش به و سیب، تاس کباب سیب، رب سیب، دمنوش سیب، سیب خشک، مربای سیب، حلوای سیب، سکنجبین سیب، معجون سیب و مویزو
به: مربا به، رب به، خورش به، دمنوش به
هویج: آب هویج، هویج پخته، خورش هویج و به، هویج پلو، فرنی هویج و بادام، حلوای هویج یا حلوای سیب و هویج
👈گل سرخ (گل محمدی): نوشیدن و بوییدن گلاب، گلقند، شربت گل سرخ، دمنوش گل سرخ
بادام درختی: حریره بادام، شیر بادام، مغز بادام، خورش فسنجان بادام
👈انار شیرین: شربت انار، رب انار شیرین یا ملس
زرده تخم مرغ عسلی (نیم برشت):تخم مرغی که زرده آن در هنگام طبخ، بسیار سفت شده باشد، سخت هضم بوده و مضر کبد است.
🌿 @TebbolAeme 🌿/////////////////////////////////////////
معرفی غذاهای انرژی زا از نظر طب سنتی
انارستانی ها سلام🌹
✅در این ویدیو با حضور دکتر ناصری در مورد اینکه استفاده از غذاهایی مانند سوپ مرغ یا سوپ جوجه، انواع مربا مانند بالنگ و همچنین در مورد خواص بی نظیر شیره انگور صحبت می کنیم.
این پست رو با عزیزانتون به اشتراک بذارین ❤️
انارستان؛ حامی سلامت مردم ایران❤️
@anarestan_tv
🆔 @ofogh_tv
///////////////////////////////////////////////////////////////
♥️قلب♥️
زیر بغل محل خروج فضولات #قلب است.☝️🏼
🔹هر هفته یک بار در زیر بغل #نوره زرنیخدار استفاده کنید.
❌نه اینکه از خوشبو کننده ی شیمیایی برای زیر بغل استفاده کنیم،که سبب بسته شدن منافذ پوست و التهاب غدد لنفاوی و بروز مشکلاتی چون #سرطان سینه در خانم ها و #سکته در مردان می شود
🌿 @TebbolAeme 🌿