🍹خاکشیر با آب جوش از بهترین درمانگران کولیت
👈 اگر بیمار از اسهال شدید و از دفع کف و بلغم شکایت دارد بهتر است از خاکشیر بو داده با آب جوش استفاده کند.
🍎@tebe_eslami🍎
//////////////////////////////////////////////
✅ شربت تخم بالنگو
✍️ این شربت را میتوان در ورم روده «کولیت»، بهعنوان یک «کمک دارو» نیز تجویز کرد؛ مصرف این شربت تاثیر زیادی در درمان ورم روده دارد بهخصوص اگر میزان گلاب بیشتر باشد، در این صورت بهتر است شربت را گرم بخورند و شکم را گرم نگه دارند.
👌 مواد مورد نیاز شربت تخم بالنگو ↯↯↯
🔻یک سوم لیوان گلاب
▫️ دو سوم لیوان آب
▫️یک قاشق مرباخوری شکر
🔺یک قاشق چایخوری تخم بالنگو
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
شکر سرخ بهتره
//////////////////
﷽
🍸شربت تخم بالنگو 🍸
روش تهیه:
🔸یک قاشق چای خوری تخم بالنگو
🔹۱/۳ لیوان گلاب
🔸۲/۳ لیوان آب
🔹یک قاشق مرباخوری شکر
✨تخم #بالنگو مقوی #قلب است و باعث کاهش طپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه میشود همچنین در کاهش احساس وحشت هم مفید است.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید
//////////////////////
💊💊درمانی برای ریفلاکس با شربت تخم بالنگو
شربت تخم بالنگو، نوشیدنی آشنا و ساده و خوش طعمی است که برای کاهش ترش کردن بسیار موثر است.
کسانی که ترش می کنند و بخصوص بزاق زیادی نیز دارند و شبها از گوشه دهانشان آب می ریزد، با نوشیدن این شربت راحت تر می شوند و چه بسا از این مشکل خلاصی می یابند.
دستور عمومی تهیه شربت تخم بالنگو:
۱ قاشق مرباخوری تخم بالنگو
دو سوم لیوان آب
یک سوم لیوان گلاب
یک قاشق مرباخوری عسل
پس از مخلوط کردن و هم زدن همه اجزاء، حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا تخمها خوب لعاب بدهد. سپس آن را دوباره هم زده، و بعد آن را آرام آرام و جرعه جرعه بنوشید.
بهترین زمان مصرف این شربت هنگام خالی بودن معده در فواصل بین وعده های غذاست.
بسته به میزان ترش کردن می توان از ۱ تا ۳ بار در روز این ترکیب را بکار برد.
زمان لازم برای اثربخشی کامل این دارو، بسته به بیمار فرق می کند ولی دستکم ۳ هفته مصرف مداوم توصیه می شود و البته بدیهی است که پرهیز از خوراکهای تری آور و سردی آور مانند ماست، خیار، صیفی جات، و آب سرد برای بهبود رفلاکس معده به مری ضروری است.
کسانی که سالهای طولانی داروهایی مثل امپرازول مصرف کرده اند، باید حتما توسط پزشک متخصص طب سنتی ویزیت شوند تا برنامه جامعی برای درمان جایگزین دریافت کنند.
۱. با وجود انکه تخم بالنگو لعابیت دارد، میتواند بعنوان یک داروی منشّف، مسخّن، و مقوّی جرم معده در جذب و تحلیل رطوبات زاید معده و امعاء و بهبود تونوسیته آنها مفید باشد، ولی این اثر با چند عامل دیگر نیز همبستگی دارد از جمله:
چگونگی آمادهسازی تخم بالنگو پیش از کاربرد داخلی (تخم بالنگوی ساده، یا بوداده)
نسبت وزنی-حجمی تخم بالنگو به آب
دمای آب (آب ولرم، آب معمولی، آب سرد)
مدت زمانی که برای تشکیل موسیلاژ و حصول ایندکس تورم به تخم بالنگو در مایع فرصت میدهیم
دیگر اجزای دارویی فعال در فرآورده بالنگویی (مثلا گلاب، عسل، عرقیات دیگر… در شربت تخم بالنگو)
زمان اضافه کردن اجزاء (پیش از آنکه تورم لعاب ایجاد شود، یا پس از ایجاد آن)
زمان مصرف آن در ساعات روز و اوقات غذا خوردن
۲. آنچه درباره اثر تخم بالنگو بر رفلاکس گفته شد صرفاً با همان ترکیب و همان نحوه مصرف، قابل توصیه است.
دقت کنید که گلاب در این شربت باید قابض و گس باشد، کل حجم لیوان بیش از ۲۵۰ سیسی نباشد، و یک قاشق مرباخوری پر تخم بالنگوی خوب بمدت ۲۰ دقیقه در لیوان حاوی آب و گلاب خیسانده شود و عسل نیز به آن افزوده شود.
۳. باز هم تاکید می شود که رفلاکس گوارشی مزمن کهنه نیاز به درمان جامع و پیگیری مستمر دارد و این دستور، جایگزین مراجعه به پزشک آگاه متخصص در طب سنتی نیست. همچنین گاه ممکن است که بیمار دچار رفلاکس، مبتلا به فتق هیاتال باشد که دراین حال، به ملاحظات درمانی خاصتری نیازمند است.
۴. البته تخم بالنگو را میتوان در اختلالات گوارشی دیگر با سوء مزاجهای متفاوت، بکار برد که شرح آن در اینجا قابل ذکر نمیباشد.
تخم بالنگو همان تخم شربتی نیست!
تخم شربتی از تخم بالنگو کوچکتر است و گرد به نظر میرسد درحالی که تخم بالنگو کشیدهتر است و طول آن ۲ تا ۳ برابر اندازه تخم شربتی است.
تخم بالنگو با دستورهای مصرف گوناگونی برای مقاصد درمانی مختلف از جمله کاهش تشنگی، کاهش رفلاکس، تقویت قلب، تقویت معده، و کاهش آزارهای التهابی روده کاربرد دارد.
به قلم دکترمجید انوشیروانی
https://tabaye.ir/gastric-reflux/
//////////////////////////
📚گلقند تدبیری دیگر در درمان رفلاکس
گلقند یکی از محصولات خوش عطر و خوش طعم طب سنتی ایران است که از عسل و گلبرگ گل محمدی، یکی از زیباترین و پرخاصیتترین گلهای جهان تهیه میشود و از خواص درمانی فوق العادهای برخوردار است که نباید آن ها را دست کم گرفت. شاید شما هم از دسته افرادی باشید که از خواص درمانی این معجون بی نظیر شنیده باشید، اما شنیدن کی بود مانند دیدن. بعد از هر غذا به مدت یکماه یک قاشق مرباخوری گلقند مصرف کنید.
روش تهیه گلقند
برای تهیه این فرآورده طب سنتی ابتدا گلبرگهای گل محمدی (بدون کاسبرگ و سایر قسمتهای گل) با هم وزن خود عسل به صورت لایه لایه ترکیب میشود.
و هر سه چهار روز باید ترکیب موجود هم زده شود و تا چهل روز در آفتاب بماند.
به این نوع محصول تهیه شده در کتب معتبر طب سنتی گلنگبین اطلاق میشود و دارای طبیعت گرم و خشک است.
اگر به جای عسل، همراه شکر قهوه ای یا شکر نیشکر به اندازه برابر با گلبرگ مخلوط شود گلقند بدست میآید که همان اثرات گلنگبین را دارد تنها گرمی آن کمتر و رطوبت آن قدری بیشتر است.
فقط به این نکته توجه داشته باشید که اگر از گلبرگ خشک شده استفاده میکنید حتما با کمی گلاب خالص برگها را تر کنید تا قابلیت ممزوج شدن با شکر یا عسل را داشته باشد.
بقلم دکتر مجید انوشیروانی
https://tabaye.ir/gastric-reflux/