🏖روش تهیه سوپ جو برای افرادی که یبوست شدید داشته و یا دچار بیماری هپاتیت هستند:
جو پوست کنده + هویج + گشنیز+ اسفناج + پاچه گوسفند ۱عدد + ۱۰تا ۱۵عدد آلوبخارا + ۱تا دو قاشق زرشک + یک قاشق مربا خوری زرد چوبه با حرارت کم پخته شود و در انتها کمی نمک ریخته و در هنگام خوردن (مقداری لیمو ترش + روغن زیتون) مصرف شود توجه شود که غذای فوق را به افراد عادی ندهید زیرا دچار #اسهال میشوند.
استاد_خدادادی
🌿 @TebbolAeme 🌿
///////////////////////////////////////
ـسوپ جو با کدو
🔶مواد لازم :
بلغور جو: نصف پیمانه
بلغور گندم : نصف پیمانه
کدو : ۳-۴عدد
هویج: ۱عدد
لیموترش –آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل
نمک و فلفل –زردچوبه و آویشن : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
🌀دستور پخت:
بلغور گندم و جو را خیس کرده با آب جدید و زردچوبه یک ساعت می پزیم.
هویج را رنده ریز کرده به سوپ اضافه کنید
بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کدو را نگینی خرد و با ادویه جات به سوپ اضافه می کنیم.
اجازه میدهیم با حرارت ملایم جا بیفتد .
در صورت تمایل ۲ تا ۳ دقیقه قبل از سرو مقداری آویشن و چاشنی لیموترش ، آب نارنج یا آبغوره را اضافه کنید.
هنگام سرو سوپ از روغن زیتون استفاده
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir