آخرین مطلب

آبگوشت تقویتی بر مبنای طب سنتی

🔖 اگر آبگوشت وعده غذایی شماست

از ادویه های مناسب مثل زردچوبه ، فلفل و دارچین استفاده کنید تا هضم بهتر داشته و نفخ شما کاهش یابد.

هرگز از ماست در کنار آبگوشت استفاده نکنید.

ترشی ، سبزی و پیاز را می توانید با آبگوشت مصرف کنید و بهترین گزینه و چاشنی برای آبگوشت است.

نان ترید شده در آبگوشت نباید خیلی زیاد باشد و غذا را سفت کند و بهتر است با حجم کم نان و بصورت مایع خوراکی میل شود.

در مصرف آبگوشت و گوشت کوبیده شده آن زیاده روی نکنید.

مایعات را همراه آبگوشت استفاده نکنید ، مخصوصا مصرف دوغ با آبگوشت بسیار مضر بوده و فسادآور است.

بعد از میل کردن آبگوشت ، ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دراز کش نشوید.

مصرف چای دارچین یک ساعت پس از مصرف آبگوشت باعث هضم بهتر آن می شود.

رحیق #طبایرانی #طباسلامی #طب_سنتی #خیراندیش

نسخ_استاد 🎪🍓🌱˼

♡› http://splus.ir/tebiranii
https://eitaa.com/Tebiranii
https://rubika.ir/tebiranii
https://ble.ir/tebiranii
https://gap.im/Tebiranii
https://iGap.net/tebeiranii
⛔️نظریه معارفی 🔻
خوردن ماست و دوغ باهرنوع گوشت سبب برص و پیسی و کک ومک و غلبه خلط سودا و سیاهی پوست میشود

/////////////////////////////////////////////////

🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷

👈روش تهیه آب گوشت تقویتی
از استاد طالقانی

✳️ خواص
👇🏼👇🏼👇🏼
◀️بسیار مقوی ونیرو زا,جبران کم خونی,ضعف,بیحالی , از دست دادن خون بدن,مانند عادت ماهیانه. حجامت,زالو,فصدو…

◀️تقویت جنسی ,مقوی قلب ,مغز واعضای رییسه و…

◀️باحفظ خواص وجذب بالا

متاسفانه اکثر آبگوشتهایی که در منازل به روش معمولی درست میشود بعلت روش پخت ,خواص تقویتی و ماهیت اصلی خود را از دست میدهد و کاربردهای لازم را ندارد.
⚡️⚡️
در این روش بسیار ساده حداکثر خواص گوشت محفوظ خواهد ماند.

⬅️روش تهیه 👇🏼👇🏼

یک واحد (واحد بسته به نظر شما میتواند حجم یا وزن باشد مثلا سی گرم)گوشت بدون استخوان وبدون چربی بره یا گوسفند ترجیحا از قسمت سرشانه وماهیچه را خوب ساتوری وریز ریز به اندازه خیلی کوچک تقسیم کنید, سپس در یک ظرف شیشه ای مانند ظرف شیشه ای مربا و… قرار دهید.

بعد ۷_۵ واحد آب به آن اضافه کنید وخوب آنرا بهم بزنید.

سپس این ظرف شیشه ای را داخل یک ظرف دوم بزرگتر(قابلمه) قرار دهید که حداقل تا نصف ظرف شیشه ای درون آن آب باشد.

سپس گاز را روشن کرده تا خوب باحرارت مناسب کاملاپخته شود.
مقدار بسیار کمی نیز ادویه به آن اضافه نمایید.
بعدازپخته شدن , گاز را خاموش, مواد را صاف کنید. ترجیحا با کمی عسل شیرین کرده وبصورت قاشق قاشق میل شود.

👈تذکرات

↔️۱_بهترین حالات جذب واثر گذاری یکساعت قبل از غذا وبا شکم خالیست.

↔️۲_ادویه, نمک ,عسل و… بسته به شرایط,مزاجی وجسمی فرد باید تنظیم گردد.

💠 موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید