سرماخوردگی زائرین بازگشتی از سفر عتبات را با نگاهی به طب سنتی مدیریت کنیم
??برای گلودرد و سینه و چرک گلو و لرزش بدن و سرماخوردگی زایرین چه کنیم
۱- دود کندر و اسفند و مقل ارزق درفضای اتاق برای دفع عفونتهای میکروبی.
۲- پیاز خام اندک خورده و بخشی در بشقابی قارچ شده و در فضای خانه بگذارید.
۳- سوپ آش گشنیژباعدسی و شلغم و هویج و ماهیچه گوسفندی و برنج و اندکی آویشن.
۴- پختن شلغم و خوردن آن البته گرم مزاج کمتر+ و سپس بخار آن در هوای اتاق
۵- دمنوش ختمی با پنیرک و بنفشه مثل چای دمنوش شود
۶- ممنوعیت تخم مرغ اب پز و خرما و پنیر
۷- چرب کردن زیر گلو و پیشانی و روی سینه و پشت سینه با روغن زیتون یا بادام شیرین یا سیاهدانه یا مرزنجوش
۸- دمنوش قدومه شیرازی یک قاشق چایخوری در یک لیوان ابجوش هر دوساعت یکبار
۹- دوری از سرخ کردنی ها و تغذیه سرد مزاج
۱۰- اب ولرم پی در پی با دانه به
۱۱- شربت تیمکس
۱۲- غرغره اب نمک یا آویشن
۱۳- رطوبت دهی داخل منزل با بخورهای ختمی و بنفشه و پنیرک و زوفا و پرسیاوشان و سپستان و عناب و …. استراحت زیاد
۱۴- اب سیب طبیعی بسیار عالیست+ آب هویج و به چاشنی خوبی هستند + کدوحلوایی
۱۵- اب لیموشیرین بسیار میل شود
۱۶- اب هویج و عسلاب بسیار مفیدند
۱۷- آش سوپ میل شود و از تغذیه خشک پرهیزشود
۱۸- آش زوفا و مصرف آنتی بیوتیک های گیاهی که در وبلاگ و سایت اشاره شده مثل عرق آویشن و….
۱۹-چنددانه سیب درختی با پوست بدون اب پخته و پس از پختن عسل داخل آن ریخته و میل شود.
۲۰- فرنی نشاسته ای خشک کننده گلواست پس فرنی با پودربرنج حداقل مصرف شود