📚📚📚پیران و کهنسالان را در غم و غصه بایستی همیشه درانرژی دهی دریابید
افراد پیر که حوادثی جانبی درزندگی شان رخ میدهد غم بیصدا و غصه بیصدا خورده بالطبع مثانه از حرکات سالم خودش دردفع فضولات ناتوان شده و تکررادرار و یا پی درپی تخلیه ادرار شکل میگیرد و نتیجتا غلظت خون رخ میدهد و فشارخون بالا رفته و گوارش حرکات ناموزنی مثل سکسکه و تشنگی و عطش فراوان و بادگلو ( اروغ ) و حالات تهوع و گرسنگی شدیا برای بعضی بی اشتهایی و سرگیجه و سردرد و بالاخص پدیده دیابت رخ میدهد
دراین فضای شرح بالینی بایستی به پیران نان سبوس دار+ تغذیه مزاج گرم و دوری از تغذیه سرد + خوردن میانه وعده دوساعت یکبار+ خوردن کمپوت سیب بخارپز+ خوردن سبوسهای جوانه بصورت ترکیبی جمعا یک قاشق روی تغذیه ناهارو شام ( ارزن + برنج + گندم + نخود +ماش+ جو+ )
محقق طب سنتی و طب اسلامی حسین معارفی
📚📚📚📚نظرات تخصصی خانم کیوانی استاد تغذیه 🔻🔻🔻
۲- هفت جوانه کوثر و خاصیت گسترده آن بر مبنای طب سنتی
هفت جوانه کوثر داروی خاص برای تامین همه ویتامینها
۱ . هفت جوانه موجود در محصولات کوثر از ترکیب نزدیک به ۲۰ جوانه شامل جوانه کلیه غلات و حبوبات و بذرهای مفید مثل تخم کتان ، شبدر ، یونجه ، شنبلیله ، رازیانه و غیره …می باشد .
۲ . این کمپلکس طبیعی میتواند کلیه ویتامین ها و مواد معدنی بدن را تامین کند.
۳ . وقتی ویتامین های بدن تامین باشد باعث جذب پروتئین می شود.
۴ . این ترکیب را از شش ماهگی میتوان در غذای کودکان وارد کرد.
۵ . همه افراد میتوانند باهر مشخصه و مزاجی از این ترکیب استفاده کنند.
۶ . نحوه استفاده از آن در ۱۰ دقیقه آخر طبخ غذاست می توان آن را در یک چای صاف کن ریخت به طوری که گلوله نشود و روی سطح غذا پاشید .
۷ . علاوه بر آن در شیر و عسل و شیر موز و سایر معجون ها از این ترکیب می توان استفاده کرد.
۸ . این ترکیب گیاهی برای گیاهخواران یک کمپلکس بسیار عالی با پروتئین بالاست .
۹ . علاوه بر آن به دلیل داشتن فیبر بالا برای درمان یبوست بسیار مناسب است .
۱۰ . زنان باردار و شیرده به خوبی میتوانند از این ترکیب استفاده کنند .
کانال محصولات کوثر درتهران
تولید و فروش محصولات صد در صد ارگانیک
“”فروش غیر حضوری””
برای سفارش به ایدی ادمین پیام دهید
@Mahsoolat_kosar
هفت جوانه کوثر
۱۱ . استفاده از این ترکیب سبب تاُمین ویتامین ها و املاح معدنی می شود.
۱۲ . به همین جهت در زنان شیرده و باردار سبب پیشگیری از کمردرد ، پادرد ، مشکلات دهان و دندان و ضعف عمومی بدن می شود .
۱۳ . علاوه بر آن به دلیل وجود جوانه رازیانه بسیار شیر افزا است .
۱۴ . این ترکیب روی رشد جنین هم تاثیر مثبت دارد .
۱۵ . روی رشد کودکان و نوجوانان هم تاثیر بسیار بسزایی دارد .
۱۶ . برای ورزشکاران استفاده از آن باعث عضله سازی می شود .
۱۷ . برای ضعف عمومی بدن و ضعف شدید دست و پا ( به علت کمبود ویتامین دی) یک ترکیب مناسب است .
۱۸ . استفاده از آن باعث درمان وسواس فکری و عملی می شود .
۱۹ . کسانی که دچار اعتیاد هستند میتوانند برای ترک این بیماری از آن استفاده کنند .
۲۰ . در افراد مسن با تأمین پروتئین کافی و املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن ایشان میتواند به در مان کمردرد ، پادرد و بدن درد که در این سن ناشی از ضعف بدن است کمک کند.
هفت جوانه کوثر
۱ ۲ . این ترکیب به تقویت سیستم گوارشی نیز کمک زیادی میکند .
۲ ۲ . باعث شفافیت و شادابی پوست میشود .
۳ ۲ . در درمان ریزش مو بسیار موثر است .
۴ ۲ . به هضم آسان غذا کمک میکند .
۵ ۲ . تقویت قوای عمومی بدن را سبب می شود .
۶ ۲ . باعث تقویت سیستم عصبی بدن می شود.
۷ ۲ . در درمان سرگیجه موثر است .
۸ ۲ . در درمان تومورهای مغزی موُثر است .
۹ ۲ . ضد سرطان است.
۳۰ . باعث تقویت نیروی جنسی می شود .
هفت جوانه کوثر
۳۱ . سبب تناسب اندام می شود .
۳۲ . حافظه را تقویت می کند .
۳۳ . برای افراد دیابتی مفید است .
۳۴ . از پیری زودرس جلوگیری میکند .
۳۵ . کمک به درمان کم خونی میکند .
۳۶ . به درمان بواسیر کمک می کند .
۳۷ . سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
۳۸ . بهترین مکمل طبیعی برای ورزشکاران است یک ترکیب کامل از تمام املاح و ویتامین ها همراه با پروتئین کامل می باشد این ترکیب را می توان جایگزین مکمل های بی ارزش و گاهاً خطرناک شیمیایی کرد .
۳۹ . یک غذای سالم برای سالمندان ، زنان باردار و مادران شیرده و تمام گروه های پرخطر است .
۴۰ . برای کودکان در حال رشد یک غذای بسیار مفید می باشد .
ادامه دارد…..
استاد خانم کیوانی
@mahsolatekosar
هفت جوانه کوثر
۴۱ . سوخت و ساز سلولی را افزایش می دهد.
۴۲ . پیشگیری از بیماری های قلبی
۴۳ . کمک به باز شدن عروق کرونر قلب
۴۴ . در درمان پولیپ روده موُثر است.
۴۵ . افزایش کارایی و استقامت بدن
۴۶ . تقویت عضلات
۴۷ . کمک به برطرف شدن انواع کیست ها
۴۸ . آن را می توان در پخت انواع غذا ها مثل خورشت ،کوکو ،کتلت ، سوپ ، آش ، فرنی ، حریره و حتی کیک و شیرینی ها و انواع سالادها و دسرها مصرف کرد.
۴۹ . در آخرین مرحله پخت در ۱۰ دقیقه آخر به غذا اضافه شود تا خاصیت آن حفظ شود.
۵۰ . جوانه را موقع مصرف غذاها نیز می توان استفاده کرد.
ادامه دارد…….
استاد خانم کیوانی