آخرین مطلب

جوشها و کهیرهای فصل بهار را با طب سنتی مدیریت پیشگیرانه نماییم

سوال : الان فصل بهار است و مدتی هست ک عفونت و خارش شدید گرفته ام.و بدنم جوش میزند.

استفاده از آب و سرکه و خوردن جوشنده صفرا بر راهم امتحان کردم اما تاثیری نداشته..

میشه کمکم کنید

جواب

اکنون چه باید کرد ؛: 

 ۱- لیموشیرین + لبو + آش گشنیژ + آب سیب خانگی + اسفناج + انار شیرین خیلی میل شود .

 ۲- دمنوش ترکیبی بنفشه با پنیرک با ختمی مثل چای درست شود و تا سه استکان میل شود .

 ۳- عرق های کاسنی با ختمی با بید بصورت مخلوطی تا یک لیوان میل شود .

 ۴- بادمجان حذف و بجایش انواع کدوجات میل شود .

 ۵- روغن بنفشه با پایه بادام بر روی محل خارش چند نوبت مالیده شود .

 ۶- روی برنج پودر لیمو عمانی پاشیده شود +یا دمکرده لیمو عمانی در یک لیوان آبجوش با یک قاشق کوچک عسل به مدت یکربع صبر کرده و حداقل ده روز میل شود .

 ۷- صابون ختمی در استحمام استفاده شود .

 .۸- خارش کف پا نتیجه صفرای سوخته در بدن است پس مالیدن حنا با نمک و اب لیمو مفید است

 ۹- اگر خارش بدن گرم و ادامه دارد حتما تا چند ماه سکنجبین عسلی ( فقط عسلی باشد ) ناشتا شش قاشق در یک لیوان اب ولرم میل شود .

 ۱۰- انجام حجامت عام تا اخلاط کثیف دفع شود و الا کهیر میتواند منجر به سکته قلبی و مغزی شود .

 ۱۱- شستن بدن با سرکه خانگی .

 ۱۲- دفع یبوست از بدن بسیار ضروریست چون شکمی که سه روز دفع مدفوع نداشته باشد به ۷۰ بیماری مبتلا میشود که خارش و علایم سکته یکی از قرینه ها میباشد.

 ۱۳- خوردن ماء الشعیر با کمی تمرهندی به بدن رطوبت می بخشد.

 ۱۳- خوردن یک لیوان اب هویج با یک قاشق چایخوری خاکشیر بسیار موثر است .

 ۱۵- شستن بدن با جوشانده گلسرخ و بنفشه و جو پوست کنده .

 ۱۶- دوری از کنجد روی نان و بجایش خشخاش استفاده شود .

 ۱۷- دوری از سبزی شاهی و تره .

 ۱۸- پرهیزجات ؛: سوسیس+ کالباس +کنسرو + نوشابه جات + ادویه ها + پنیرهای کهنه + گوشت گاو و گوساله و گوشت فریزری + خرما + روغن نباتی + دود کبریت + شامپوها+لباس پلاستیکی + دوری از طلاجات

 ۱۹- گیوی دارای حساسیت+ پرندگان حساسیت زا + دوری از غم و غصه + در صورت امکان اب زرشک + دوری از ترشیجات.

 ۲۰- رقیق سازی خون با دمنوش عناب  

 مجددا یاد آور میشود خارش و سوزش نتیجه طغیان خون و عفونت قدیمی در بدن است و بی تفاوتی به کهیر خطرات جدی در پی دارد