آخرین مطلب

کامبوجا و خاصیت آن

🔰کامبوجا غنی از آنتی اکسیدان

🔸کامبوجا نوعی چای بومی چینی بوده که به دلیل داشتن اسید استیک طعمی شبیه به سرکه سیب ترش و شیرین دارد.

🔹این نوشیدنی گازدار سرشار از پروبیوتیک بوده و ‌با چای، قند، قارچ و باکتری های تخمیر شده تهیه می شود.

🔸کامبوجا غنی از آنتی اکسیدان های متعدد بوده، انرژی زا می باشد و در تسکین درد، پیشگیری از سرطان ها، سم زدایی بدن، ،بهبود وضعیت گوارشی، تقویت سیستم ایمنی،تنظیم قندخون،چربی سوزی، کاهش وزن و لاغری نقش دارد.

⛔️موارد احتیاط مصرف:

❗️افرادی که دچار سردی مزاج هستند بهتره در کنار مصرف کامبوجا از دارچین ، زنجبیل یا سایر گیاهان دارویی گرم استفاده کنند.

❗️کامبوجا به علت داشتن خاصیت اسیدی ،بهتر است در افرادی که دچار رفلاکس اسید معده هستند،کمتر مصرف شود و یا به صورت ناشتا میل نشود.

🖊دکتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ایرانی)

انجمنعلمیطبسنتیایران

👉 @persianmedicine 👈