کامبوجا غنی از آنتی اکسیدان
کامبوجا نوعی چای بومی چینی بوده که به دلیل داشتن اسید استیک طعمی شبیه به سرکه سیب ترش و شیرین دارد.
این نوشیدنی گازدار سرشار از پروبیوتیک بوده و با چای، قند، قارچ و باکتری های تخمیر شده تهیه می شود.
کامبوجا غنی از آنتی اکسیدان های متعدد بوده، انرژی زا می باشد و در تسکین درد، پیشگیری از سرطان ها، سم زدایی بدن، ،بهبود وضعیت گوارشی، تقویت سیستم ایمنی،تنظیم قندخون،چربی سوزی، کاهش وزن و لاغری نقش دارد.
موارد احتیاط مصرف:
افرادی که دچار سردی مزاج هستند بهتره در کنار مصرف کامبوجا از دارچین ، زنجبیل یا سایر گیاهان دارویی گرم استفاده کنند.
کامبوجا به علت داشتن خاصیت اسیدی ،بهتر است در افرادی که دچار رفلاکس اسید معده هستند،کمتر مصرف شود و یا به صورت ناشتا میل نشود.
دکتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ایرانی)
انجمنعلمیطبسنتیایران
@persianmedicine