آخرین مطلب

برگ چغندر و لبوشناسی و خاصیت گسترده آن

[ Video ]
🌹🌹❤️❤️خاصیت گسترده لبو یا همان چغندر یا برگ چغندر
سرشاراز انواع ویتامین و فیبر
سلامت گردش خون و سلامت استخوان
بدن راسم زدایی کل بدن ،آب ان
بهبودگردش خون و عروق و ضد فشارخون
کاهش کلسترول خون
برگش کاهش وزن
ضدالتهابات بدن
داروی ضدالتهاب با زنجبیل
ارتروز

ضدبیماری قلبی و سکته مغزی
کاهش تنگی نفس
کمک به ورزشکاران برای تقویت اکسیژن
سم زدایی کبد و کلیه

کمک به گردش خون درمغز و کمک به گردش خون درمغز بالاخص ضد پارکینسون
⛔️مزاج سوداوی و بلغمی لبورابااحتیاط مصرف کنند

//////////////////////////////////////////////

🔹لبو سرشار ازکلسیم، منگنز، پتاسیم، آهن،الکل گیاهی، پروتئین و فیبراست

🔸خاصیت ضد سرطان، ضدالتهاب، آنتی اکسیدان، تقویت دستگاه ایمنی، افزایش قدرت جذب اکسیژن در سلولها، و سم زدایی را دارد

🌿 @TebbolAeme 🌿

🟢چغندر (قسمت اول _ بخش اول)🟢

🔆 چغندر مرکب‌القوی است و در منابع طب سنتی برای آن هم درجات کمی گرمی و هم خنکی ذکر شده است؛ لذا گرمی و سردی هیچکدام غلبه واضح در این گیاه ندارند. نوع سیاه (قرمز تیره) و سفید دارد.

🔺 بهترین نوع آن نوع شیرین و بدون ریشه آن است. نوع سفید بیشتر اثر دارویی دارد لذا برای اهداف درمانی بهتر از نوع سرخ آن است. خود چغندر و جرم ‌آن باعث درجاتی از یبوست ممکن است بشود.

🤾‍♂ زیاده‌روی در مصرف آن ممکن است باعث تولید سودا و اصطلاحا غلظت خون (تیرگی خون) شود. که البته در مورد کارگران و ورزشکاران یا کسانی که کار بدنی زیاد دارند (کشاورزی، چوپانی و …) یک نکته مثبت و نیاز بدنی آن ها می باشد.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari

🟢چغندر (قسمت اول _ بخش دوم)🟢

⚡️ حل کننده و از بین برنده رطوبت‌های سفت و مانده در بدن که می‌توانند موجب انسداد مجاری داخل اعضا شوند می‌باشد.

🩺 به عنوان مثال می توان به مجاری داخل کبدی، مجاری صفراوی، مویرگ های کوچک قلب و گوارش و… اشاره کرد.

⚜️ لذا منجر به پاکسازی اعضا و بدن و بهبود عملکرد آن ها می شود. به همین دلیل به آن اصطلاحا مفتح (بازکننده) نیز می گویند.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari

🟢چغندر(قسمت سوم)🟢

🍽 اگر همراه با مقداری سرکه و خردل پخته شود، عوارضش کمتر می‌شود و بازکننده انسدادهای درون طحال هم هست (افرادی که دچار انسدادهای طحال هستند از درد زیر پهلوی چپ، خصوصا هنگام تند راه رفتن رنج می‌برند)

⚜️ اما مصرف خود تنهای آن مخصوصا در مقادیر زیاد یا نپخته، با افزایش تولید سودا، منجر به انسداد مجاری داخل طحال و بزرگ شدن و تورم این عضو می گردد.

🥤همچنین برای رفع التهابات کلیه و سوزش مقعد نیز مفید است. آب چغندر هم قابل مصرف است و برای دفع بلغم و رطوبت‌های زاید (که یکی از نشانه های آن تورم و درد مفاصل مخصوصا در فصول سرد است) مفید بوده.

👃لذا باعث بهبود برخی از انواع درد مفصل و نیز نقرس می شود.چکاندن آب آن در بینی برای خارج کردن مواد زاید سینوس ها و ترشحات سر و مغز مفید است

👀 که می‌تواند با همین مکانیسم منجر به رفع سرخی چشم، سردرد و لرزش‌های سر و بدن بشود. چکانیدن آن در گوش همراه با روغن بادام برای برخی انواع درد گوش می‌تواند مفید باشد.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari

🟢چغندر(قسمت دوم)🟢

📚 در برخی کتب طب سنتی آمده که اگر سر را با آب چغندر بشویند برای شوره مفید است (دقت کنید اول روی قسمتی کوچکی از سر امتحان شود.)

✨ همچنین ممکن است ایجاد نفخ کند یعنی کسانی که معده ضعیف دارند باید احتیاط کنند و به طور خام اصلا نخورند بلکه به صورت کاملا پخته شده و شیرین شده مصرف شود.

🍽 چغندردر کل غذاییت زیادی ندارد اما محکم کننده و استحکام‌بخش است. پس نمی‌توان آن را جایگزین غذا نمود؛ لذا در رژیم‌های لاغری می‌توان برای سیر کردن شخص و از طرفی تقویت اندام ها از آن استفاده کرد.

🌿 به صورت پخته، میل جنسی را تقویت می‌کند. در کل ساقه و برگ این گیاه از خود گیاه مفیدتر است.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari

🔴 لبو بخورید یا نخوریم!!!!

♻️ با شروع فصل #سرما بسیاری از مردم به مصرف #لبو ( چغندر پخته ) می پردازند؛
جالب است که بدانید #چغندر، محرک مزاج سوداست. #سودا مزاج سرد و خشکی دارد که غلبه آن در بدن عامل بسیاری از بیماری ها از جمله #افسردگی و #سرطان، … می باشد.

🔰 برخلاف خود چغندر، برگ آن بسیار مفید است و از مهم ترین فواید آن تأثیر به سزای آن در، درمان کم خونی و برخی بیماری های پوستی است.

💢 ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ علیه السلام می فرمایند:

ﺑﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻧﺘﺎﻥ، #برگ_ﭼﻐﻨﺪﺭ ﺑﺪﻫﻴﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ، ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻴﭻ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺍﻯ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻫﻴﭻ ﻋﺎﺭﺿﻪ‌ﺍﻯ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﻰ ﺳﺎﺯﺩ؛

اما ﺍﺯ خوردن ﺧﻮﺩِ ﭼﻐﻨﺪﺭ ﺑﭙﺮﻫﻴﺰﻳﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺳﻮﺩﺍ ﺭﺍ ﺗﺤﺮیک ﻣﻰ ﻛﻨﺪ.

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
/////////////////////////////////////////////////////

🔖 چغندر ؛ چرا و چگونه بخوریم؟

🔸چغندر ریشه‌ی شیرین قرمز رنگ سرشار از فیبر است که مصرف پخته شده آن همراه آب حاصل از پختنش، به حرکت سریع‌تر مواد در روده و سم‌زدایی از بدن منجر می‌شود.
🔹تحقیقات اخیر هم این اثر سم‌زدایی چغندر را ثابت کرده‌اند.
⚠️ولی زیاده‌ روی در مصرف آن، دردسرساز است و می‌تواند روند تشکیل سنگ‌ کلیه را تسریع کند، پس تعادل در مصرف بهترین انتخاب است.
🔹فیبر زیاد از این ریشه‌ی دوست‌داشتنی ملین خوبی فراهم کرده و بلد است موجب کاهش چربی خون و تنظیم فشار خون نیز بشود.
🔸در التهاب مجاری ادراری نیز میل نمودن آب چغندر و چغندر پخته بسیار توصیه می‌شود.
✅در این روزهای سرد و پر ویروس این ریشه‌ی زمستانی پر خاصیت را فراموش نکنید.

🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایران)
(http://eitaa.com/joinchat/2735603717Ca179ab5e3b)
♦️لطفا انتشار بدهید👌

🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش

🆔https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
//////////////////////

” آب لبو ” باعث میشود که مغز پیر نشود و هیچوقت کسی سکته مغزی نکند
💠 آب لبو همچنین نوشیدنی است برای تصفیه کبد ، درمان کبد چرب ، پیشگیری از آلزایمر و تقویت حافظه.

┅┅❅❈❅┅┅
➥🏵 @TebeBooAli