آخرین مطلب

گیلاس یا آلبالو و خاصیتهای آن بر مبنای طب سنتی

💊💊📚📚🔰 گیلاس یا آلبالو

با شروع فصل گرما ،میوه های تابستانی گیلاس و آلبالو جهت رفع عطش و حدت صفرای خون و پیشگیری از گرمازدگی بسیار موثر بوده همچنین جهت کاهش سردردهای میگرنی وتهوّع مفید می باشند.

🍒طبع گیلاس سردو تر بوده ولی سردی آن نسبت به آلبالو کمتر است،افراد سرد مزاج بهتره در مصرف زیاد آن ها پرهیز داشته باشند…

🍒خواص گیلاس:
🔸ملین
🔸کاهش فشار وغلظت خون
🔸تقویت حافظه
🔸شفافیت پوست
🔸درمان نقرس وکاهنده اسید اوریک
🔸درمان کم خونی
🔸درمان سردردهای میگرنی
🔸درمان سنگ کلیه،مثانه و ورم مجاری ادراربخصوص جوشانده دم گیلاس
🔸رفع گرفتگی صدا

⛔️موارد احتیاط:
📍خوردن گیلاس و آلبالو بلافاصله بعد غذا مضر بوده و باعث ایجاد نفخ می شود.
📍مصرف زیاد آنها در سردمزاجان و بیماران ام اس، رماتیسم، دیابت از نوع سرد توصیه نمی‌شود.
📍از مصرف مغز هسته گیلاس و آلبالو بدون نظر پزشک پرهیز نمایید.

🍒خواص آلبالو:
🔹رفع تشنگی، حرارت، غلظت و پرفشاری خون بویژه در گرم مزاجان
🔹درمان کمکی نقرس ،سنگ کلیه و مثانه
🔹ملین،مدر،اشتها آور
🔹درمان التهاب و خارش پوستی
🔹درمان بی خوابی و بهبود کیفیت خواب به علت ترکیبات ملاتونین

🖊دکتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ایرانی)

انجمنعلمیطبسنتیایران

👉 @persianmedicine 👈