آخرین مطلب

سرطان شناسی و عوامل آن وراهکارهای درمانی بر مبنای طب سنتی

💊💊💊💊📚📚📚بسم الله الرحمن الرحیم

سرطان :عوامل ایجاد کننده سرطان :

الف ) بیماری های زمینه ای :

۱ . معده سرد :
مهمترین عوامل ایجاد کننده معده سرد :

پرخوری ( یک سوم معده متعلق به غذاست .) ، خوردن قبل از گرسنگی ، خوردن بعد از احساس سیری ، تند غذا خوردن و نجویدن لقمه ها ، خوردن چندین نوع غذا در یک وعده ، ماست و سالاد همراه غذا ، نوشیدن آب ، دوغ و سایر نوشیدنی ها بین غذا ، استفاده بیش از حد از مواد غذایی ناسازگار و عدم تحرک و زندگی ماشینی

عزیزانی که رفلاکس ، زخم معده ، عفونت معده ، باد گلو ، سکسکه ، پلیپ بینی ، بعضی از انواع سردرد ، مشکلات خونی ، ضعف سیستم ایمنی ، آتروز ، و……. دارند به معده سرد مبتلا هستند .

درمان معده سرد داروهای شیمیایی و یا گیاهی نیست بلکه کم کردن حجم غذا ، جویدن لقمه ها ، کار و فعالیت و ورزش تا حد بسیار زیادی به رفع این مشکل کمک می کند .

پس از اصلاح رفتار عزیزان به اصلاح برنامه غذایی خود بپردازید .

در هر وعده غذایی یک نوع غذای ساده انتخاب کنید.

برای مثال سیب و به بخارپز شده، حریره بادام ، جنین گندم ، فرنی ، کمی نان برشته با عسل طبیعی ، کمی نان برشته با انواع مرباها ( به خصوص مربای به ) ، دو عدد خرما و چهار عدد بادام
کمی سینه مرغ به صورت کبابی و کاملاً پخته شده
ادامه دارد….

الحمدلله علی ما هدانا
استاد پزشک خانم کیوانی

/////////////////////////////////

💊💊💊💊💊💊💊💊💊کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سرطان :

عوامل ایجاد کننده سرطان :

الف ) بیماری های زمینه ای :

۲ . کبد سرد :

کبد بزرگترین و مهمترین غده بدن است که وظایف مهم و حیاتی در بدن به عهده دارد .

یکی از وظایف کبد تصفیه و دفع سموم از بدن است .
وجود هر نوع سمی در بدن زندگی انسان را به مخاطره می اندازد.
اگر محیط بدن آلوده به سموم و خلط های فاسد باشد زمینه برای تشکیل هر نوع بیماری زمینه ای و سایر بیماری ها از جمله انواع سرطان فراهم می شود.

غذاهای ناسازگار برای کبد :

۱ . پرخوری
۲ . رنگین خواری

۳ . خوردن غذاهای چرب و سنگین
۴ . غذاهای شور
۵ . غذاهای شیرین ( بخصوص انواع شیرینی جات صنعتی و کارخانه ای ، سنتی و خانگی بدون سبوس ارگانیک و جوانه ارگانیک )
۶ . غذاهای پر ادویه و تند
۷ . غذاهای سرخ کرده ، خشک و سوخاری
۸ . مواد نشاسته ای بدون سبوس

۹ . مصرف بیش از حد از منابع حیوانی برای تاُمین کالری روزانه ( ۷۰ درصد از کالری روزانه از منابع گیاهی و ۳۰ درصد آن از منابع حیوانی باید تاُمین شود.)

۱۰ . استفاده از محصولات غیر طبیعی و ناسالم
(دخالت انسان در روند تولید محصولات کشاورزی از مرحله آماده سازی بستر مناسب برای کاشت بذر تا مرحله انتخاب بذر سالم و بومی و سایر مراحل کاشت ، داشت و برداشت محصول و نگهداری از آن

دخالت انسان در تولیدات صنعت دام ( گوشت قرمز و فرآورده های لبنی )
و طیور (گوشت سفید و تخم مرغ )
آبزیان
و عرضه مواد غذایی ناسالم از زمین کشاورزی ، کشتارگاه ، بازار تا کارخانه یا آشپزخانه )

باعث آسیب جدی به این غده حیاتی و مهم بدن ( کبد ) شده است .
ادامه دارد…..

الحمدلله علی ما هدانا

بسم الله الرّحمن الرّحیم

سرطان :عوامل ایجاد کننده سرطان :

الف ) بیماری های زمینه ای :

۲ . کبد سرد :

امروزه عزیزانی هم که کبد گرم دارند با خوردن مواد غذایی شیرین ( حتی مصرف بیش از حد عسل و خرما ) ، چرب ( حتی مصرف بیش از حد روغن زیتون فرابکر و روغن ارده کنجد ایرانی ارگانیک و سایر روغن های گیاهی و حیوانی طبیعی ) و…. دچار تنبلی کبد ، یبوست و سایر بیماری های زمینه ای و .‌..هستند .

مصرف بیش از حد مواد غذایی با مزاج گرم برای کبد مضّر است و باعث افزایش آنزیم های کبدی و اختلال در کار کبد می شود.

چاقی و افزایش هر کیلو وزن اضافه به سلامتی کبد آسیب جدی وارد می کند .

به غیر از مواد غذایی چرب ، شیرین و نشاسته ای که پرکالری هستند و برای کبد مضّر می باشند مصرف مواد غذایی پر کالری دیگر مثل انواع معجون ها و دسرها نیز به کبد آسیب می رساند .

برای کبد یک لیوان شیر کامل با یک قاشق غذاخوری جوانه و سبوس ارگانیک به مراتب بهتر از یک لیوان شیر با انواع مغزها ، خامه ، عسل ، موز و غیره است .

این عضو مهم بدن که نقش اساسی در پاکسازی ، حفظ سلامتی و افزایش قدرت سیستم ایمنی و….دارد نیازمند مراقبت و نگهداری است.

انواع جوانه و سبوس ارگانیک که غذای ساده ، کم کالری و سرشار از پروتئین ، ویتامین و مواد معدنی هستند برای حفظ سلامتی کبد ضروری می‌باشند.

با احیا و پاکسازی کبد انواع بیماری های زمینه ای از قبیل :
یبوست
دیابت
فشار خون
کبد چرب
کلسترول بالا
روماتیسم
آرتروز
و …….
حتی بیماری آلزایمر ، ام اس ، سرطان ، بیماری های مربوط به سیستم ایمنی بدن ،……، بیماری های ناشناخته و بیماری های ژنتیکی قابل کنترل می‌شوند و بیمار به زندگی عادی و طبیعی خود برمی‌گردد .
ادامه دارد…..

الحمدلله علی ما هدانا

///////////////////////////////

بسم الله الرحمن الرحیم

سرطان :

عوامل ایجادکننده سرطان:

الف ) بیماری های زمینه ای :

۳ . سایر بیماری های زمینه ای : چاقی ، کبد چرب، بیماری های قلبی ، دیابت و غیره ….

عوامل ایجاد کننده بیماری های زمینه ای:

۱ . رعایت نکردن آداب غذا خوردن :

پرخوری :

( تا گرسنه نشده اید دست به غذا نبرید و تا سیر نشده اید دست از غذا بکشید .

یک سوم معده متعلق به غذا + یک سوم معده متعلق به آب + یک سوم معده متعلق به هواست .)

تند غذا خوردن و نجویدن لقمه ها ( هر لقمه را چهل بار بجوید .)

۲ . مواد غذایی ناسازگار :

مواد غذایی چرب ، شور ، شیرین

مواد نشاسته ای بدون سبوس

سایر غذاهای ناسازگار با کبد و معده ( در بحث معده سرد و کبد سرد ذکر شد .)

۳ . مواد غذایی ناسالم و غیر طبیعی از مزرعه و دامداری تا آشپزخانه و کارخانه

۴ . دارو های شیمیایی و گیاهی

۵ . استفاده از ویتامین ها و مکمل های غذایی

۶ . استفاده از کلیه مواد غذایی غنی شده

۷ . مواد غذایی فرآوری شده ( دخالت انسان سبب تغییر خواص گسترده مواد از شکل طبیعی و درمانگر به مواد غذایی بی خاصیت ، عاری از املاح ، ویتامین و سایر مواد شده است .)

۸ . مواد غذایی پیچیده به جای مواد غذایی ساده

۹ . کم تحرکی

۱۰ . اهمیت ندادن به پاکسازی روزانه بدن در پنج وعده غذایی با استفاده از انواع جوانه و سبوس ارگانیک
و استفاده از پاکسازی های تهاجمی بعد از انباشته شدن سموم و خلط های فاسد

عدم توجه به موارد بالا سبب سرد شدن معده ، هضم ناقص ، تنبلی کبد و عدم دفع سموم از بدن و درنتیجه ایجاد بیماری‌های زمینه‌ای ، سرطان ها و حتی بیماری های ژنتیکی و ناشناخته می شود.

عزیزان به راحتی ریشه بیماری ها مشخص شد .
ادامه دارد….

الحمدلله علی ما هدانا

استاد پزشک خانم کیوانی

//////////////////////////

بسم الله الرحمن الرحیم

سرطان :

عوامل ایجاد کننده سرطان :

ب ) عوامل محیطی :

۷ . آرد بدون سبوس و پخت نان توسط مایه خمیر فوری که سبب معده سرد ، کبد سرد ، ناباروری در مردان و نازایی در زنان می شود.

۸ . شیوه های طبخ سریع غذا در زودپز و سایر وسایل مدرن پخت سریع غذا

حرارت بالا و تسریع در زمان پخت غذا آسیب جدی به پروتئین ها ، ویتامین ها و املاح می زند .
بطوری که بهترین ماده غذایی ارگانیک و غنی پس از پخت در این وسایل تبدیل به یک ماده غذایی بی خاصیت و بی ارزش می شود.

همچنین روش های پخت غذا در حرارت بالا و مستقیم ( سرخ کردن ، کباب کردن ، گریل کردن در حرارت بالا ) که منجر به تغییر رنگ ماده غذایی از رنگ اولیه به رنگ قهوه ای یا سیاه می شود.

۹ . استفاده از فریزر برای نگهداری مواد غذایی پخته شده مضّر است .

مواد غذایی خام نیز زمان استاندارد تعریف شده دارند.

۱۰ . روش تولید کلیه روغن های موجود در بازار با دستگاه های پرس برقی
و…..

در چنین محیطی چگونه می توان از انواع بیماری های زمینه ای ، سرطان و ….پیشگیری کرد.
ادامه دارد…..

الحمدلله علی ما هدانا

////////////////////////

بسم الله الرحمن الرحیم

پیشگیری از سرطان :

۱ . اصلاح سبک زندگی :
احیای سنت های اسلامی و ایرانی در تمام جهات براساس تعادل و میانه روی در تمام امور اعم از کار و فعالیت _ خوراک _ استراحت _تفریح و سایر امور

۲ . اصلاح معده به روش صحیح و اصولی ( در مباحث گذشته سرطان _ معده سرد مورد بحث قرار گرفت . )

۳ . اصلاح کبد به روش صحیح و اصولی ( در مباحث گذشته سرطان _ کبد سرد مورد بحث قرار گرفت. )

۴ . کنترل بیماری های زمینه ای تا رفع کامل علائم آن ها

۵ . استفاده از غذاهای کم کالری
پرهیز از غذاهای قندی و نشاسته ای بدون سبوس و غذاهای چرب

۶ . تهیه غذا به شیوه بخارپز و آب‌پز
به طوری که رنگ اصلی غذا تغییر نیابد .

۷ . استفاده از سبزیجات رنگارنگ و انواع جوانه ( به خصوص جوانه سبز غلات و حبوبات ) و سبوس ارگانیک در غذا به طوری که در غذای تهیه شده املاح و ویتامین ها و پروتئین ( پروتئین بهترین گوشت ها ۱۹ و پروتئین جوانه ها ۲۵ است .) به حد کافی باشد ولی میزان کالری در آن غذا به حداقل نیاز روزانه هرشخص برسد .

۸ . مثبت اندیشی و روحیه ایثارگری

۹ . برنامه ریزی منظم ، هدفمند و تلاش مدار

۱۰ . پایه های قوی و صحیح مذهبی
ادامه دارد….

الحمدلله علی ما هدانا

///////////////////////////

بسم الله الرحمن الرحیم

دوران ابتلاء به سرطان :

۱ . اصلاح معده ( بحث سرطان _ معده سرد )

۲ . اصلاح کبد ( بحث سرطان _ کبد سرد )

۳ . کنترل بیماری‌های زمینه‌ای ( بحث سرطان بیماریهای زمینه ای )

۴ . تغییر سبک زندگی اهمیت ویژه ای دارد .

۵ . استفاده از غذاهای کم کالری

۶ . استفاده از انواع جوانه و سبوس ارگانیک در طبخ غذا به طوری که غذای تهیه شده سرشار از املاح ، ویتامین ها و پروتئین به حد کافی باشد ولی میزان کالری آن در حداقل باشد .

۷ . کمپوت انواع میوه ها به خصوص میوه های قرمز

۸ . سبزی های بخارپز به رنگ های مختلف به خصوص رنگ قرمز

۹ . پرهیز از مواد نشاسته ای ، قندی و غذاهای چرب

۱۰ . تغییر روش طبخ از سرخ کردنی به بخارپز یا آب پز

به طوری که رنگ اصلی غذا تغییر نیابد تغییر رنگ غذا به طرف رنگ تیره سبب افزایش سموم در کبد و بدن می شود.

۱۱ . استفاده از غذاهای ساده به شیوه نخودآب

۱۲ . افزایش میزان مصرف رقیق کننده ها
مثل انواع جوانه و سبوس ارگانیک ، شاتوت ، سیب درختی ، سیر ،….سیاه دانه و عسل در اولویت قرار دارد .
ادامه دارد….

الحمدلله علی ما هدانا

/////////////////////////////////////////////

بسم الله الرحمن الرحیم

سرطان :غذا درمانی:

۱ . اصلاح سبک زندگی

۲ . اصلاح معده و کبد که در مباحث قبل مورد بررسی قرار گرفت.

۳ . کنترل بیماری های زمینه ای که در مباحث قبل مورد بررسی قرار گرفت.

۴ . بهترین داروی غذایی برای این عزیزان میوه های قرمز رنگ بخارپز شده به ویژه شاتوت و بعد از آن سیب درختی بخارپز

۵ . بهترین غذای مقوّی برای ایشان جوانه انواع حبوبات به ویژه جوانه عدس ، نخود و…..
جوانه سبز غلّات و حبوبات را هر روز در ۳ وعده هر وعده یک قاشق غذاخوری استفاده کنید .

۶ . از سرکه انگبین و سرکه شیره رقیق با خاکشیر و تخم شربتی در طی روز چندین بار استفاده کند.

۷ . بهترین دانه روغنی برای این عزیزان تخم کتان قهوه ای است که سرشار از ویتامین دی است و از متاستاز تومور به خصوص به کبد و ریه پیشگیری می کند.

۸ . ترکیب یک به سه سیاهدانه و عسل هر هشت ساعت یک قاشق مربا خوری
اندازه و وسعت تومور را کاهش می دهد.

۹ . بهترین شیرین کننده ترنجبین ( به دلیل داشتن ویتامین دی بالا )

۱۰ . بهترین دم نوش گزنه

۱۱ . مصرف نوع گوشت ، تخم مرغ و روغن و میزان آن بسته به شرایط و مزاج هر شخص متفاوت است .

۱۲ . مصرف انواع مواد نشاسته ای ( نان ، برنج ، ماکارونی ، رشته و…) و انواع مواد قندی حتی عسل ، انواع شربت ها و شیرینی جات سبب افزایش وسعت تومور می شود.

۱۳ . مصرف غذاهای پر کالری مثل آبگوشت و کلیه غذاهای ایرانی و فست فود ها مناسب نیست و سبب وسعت و شدت علائم بیماری می شود.

برنامه غذایی

صبحانه :
ادامه دارد….

الحمدلله علی ما هدانا

////////////////////////

بسم الله الرحمن الرحیم

سرطان :غذا درمانی :

برنامه غذایی:

صبحانه :
انواع میوه ها به صورت بخارپز با پودر جوانه و سبوس ارگانیک

فرنی با آرد حبوبات جوانه زده خشک ، یک قاشق غذاخوری جوانه سبز غلّات و حبوبات ، جوانه جو دوسر ، جوانه گندم ارگانیک ، جوانه ارزن ، انواع سبوس ارگانیک ، تخم کتان و کمی ترنجبین

انواع نان ، شیرینی ، کاچی ، برشتوک و حلوا با آرد حبوبات جوانه زده خشک و …. جوانه و سبوس ارگانیک ( طبق فرمول بالا ) ، پودر تخم کتان و کمی ترنجبین
درصورت استفاده از روغن ، فقط برای این عزیزان روغن زیتون فرابکر با چند قطره سرکه سیب طبیعی شیرین مجاز است .

ناهار :
انواع سالاد ، خوراک ، سوپ و آش ( بدون بلغور ، پرک ، رشته و هرنوع ماده نشاسته ای ) ، خورشت ( سبزی تازه و سرخ نشده ، بدون پیاز داغ و هر جزء سرخ کردنی) ، با حبوبات جوانه زده ، روغن زیتون فرابکر ، سرکه سیب طبیعی شیرین ، پودر تخم کتان و پودر جوانه و سبوس ارگانیک (طبق فرمول بالا)

با پودر جوانه ها و سبوس ارگانیک( طبق فرمول بالا ) و انواع سبزیجات تازه برگ سبز ، سیب زمینی ، کدو سبز ، هویج و غیره ….. ( به طور متنوع ) و یک عدد تخم مرغ در روغن زیتون فرابکر و چند قطره سرکه سیب طبیعی شیرین می توان به صورت بخارپز انواع کوکو را تهیه کرد و به همین روش بدون گوشت با پودر جوانه و سبوس ارگانیک ( طبق فرمول بالا ) با یک عدد تخم مرغ در روغن زیتون فرابکر و سرکه سیب طبیعی شیرین می توان همبرگر گیاهی به صورت بخارپز تهیه کرد و با اضافه کردن سیب زمینی به فرمول همبرگر گیاهی می توان انواع شامی و کتلت را با یک عدد تخم مرغ به صورت بخارپز در روغن زیتون فرابکر و سرکه سیب طبیعی شیرین تهیه کرد.

شام :
ادامه دارد….

الحمدلله علی ما هدانا

/////////////////////

بسم الله الرحمن الرحیم

سرطان :

غذا درمانی :برنامه غذایی:

شام :
حبوبات جوانه زده به ویژه جوانه عدس و جوانه نخود با سرکه انگبین یا سرکه شیره و پودر جوانه و سبوس ارگانیک ( طبق فرمول بالا )

انواع سبزیجات برگ سبز مثل گشنیز ، جعفری ، نعناع ، ریحان ، اسفناج ، کرفس ، کدو ، انواع کلم و سایر سبزیجات غده ای و ریشه ای به رنگ های متفاوت به صورت خام و بخارپز با روغن زیتون فرابکر و سرکه سیب طبیعی شیرین و جوانه و سبوس ارگانیک( طبق فرمول بالا ) مجاز است.

سیب درختی بخارپز و به بخارپز شده

میان وعده :
علاوه بر موارد مجازی که در بالا قید شد مصرف انواع میوه های بخارپز به ویژه میوه های قرمز رنگ ( شاتوت) مجاز است.

نخودچی دوآتیشه بی نمک ، چای آلبالو، چای به و توت خشک در میان وعده ها مناسب است .

دم کرده انواع سبوس به خصوص سبوس جو و نشاسته نخود به کاهش تومور و عوارض ناشی از آن کمک می کند.

دم کرده توت خشک با گل محمدی ملین مناسبی است.
گاهی پودر توت خشک( شکر دیابتی ها) را می توان به عنوان شیرین کننده استفاده کرد.

یک قاشق مربا خوری تخم کتان با کمی ترنجبین در یک لیوان آب جوش باعث کاهش تومورها می شود.

دم نوش ترنجبین با جوانه و سبوس ارگانیک (طبق فرمول بالا ) بهترین دم نوش برای این عزیزان است زیرا ترنجبین با هر ماده غذایی مصرف شود تاُثیرات آن را چندین برابر می کند.

پودر جوانه و سبوس ارگانیک (طبق فرمول بالا ) را به صورت جز ء به جزء و به صورت ترکیب می توان مصرف کرد.

دم نوش ترنجبین یک ترمز بسیار خوب برای جلوگیری از پیشرفت سرطان است .

چند نکته :

۱ . حداکثر کالری دریافتی برای این عزیزان روزانه ۱۰۰۰ کالری در واحد های کوچک ( ۱۰۰_۱۵۰ کالری ) است .
ورودی معده از خوراک تا نوشیدنی در هر وعده یک فنجان باشد.
ادامه دارد….

الحمدلله علی ما هدانا

//////////////////////

بسم الله الرحمن الرحیم

سرطان :غذا درمانی :

چند نکته :

۱ . حداکثر کالری دریافتی برای این عزیزان روزانه ۱۰۰۰ کالری در واحد های کوچک ( ۱۰۰_۱۵۰ کالری ) است.
ورودی معده از خوراک تا نوشیدنی در هر وعده یک فنجان باشد.

۲ . با توجه به اینکه کمبود ویتامین ها و مواد معدنی یکی از علل ایجاد کننده انواع سرطان هاست برنامه غذایی فوق با وجود غلّات و حبوبات جوانه زده سرشار از انواع ویتامین ها ، مواد معدنی و پروتئین بالا است . ( بهترین گوشت ها دارای پروتئین ۱۹ و پروتئین جوانه ۲۵ است .)

۳ . عزیزانی که مبتلا به هر بیماری هستند به ویژه انواع سرطان آگاه باشند که در طی دوره درمانی مصرف غذاهای پرکالری ( مواد نشاسته ای و قندی ، چربی ها ) و داروهای ویتامین سبب پیشرفت بیماری می شود و بیمار را به مخاطره می‌اندازد .

۴ . از خوردن انواع داروهای ویتامین و مواد غذایی غنی شده خودداری کنید .

۵ . با انتخاب غذا های کم کالری و سرشار از ویتامین ، املاح و پروتئین( مثل جوانه ها ) به بهبود خود کمک کنید .

۶ . میزان و نوع گوشت ، تخم مرغ و روغن بسته به مزاج هر شخص متفاوت است .

۷ . مصرف بیش از حد پروتئین های حیوانی سبب خشکی بدن و افزایش علائم بیماری به ویژه خشکی چشم ، خشکی مجاری تنفسی ، خشکی دهان ، خشکی پوست ، خشکی واژن می شود و گاهی ایجاد زخم می کند .

۸ . مصرف بیش از حد پروتئین های حیوانی سبب افزایش درد شود .

۹ . تهیه پروتئین های حیوانی به شیوه آبپز یا بخارپز با پایه نخودآب و همراه با جوانه و سبوس ارگانیک باشد .

۱۰ . سهم آب در غذا رعایت شود.
غذاهای خشک سبب افزایش درد و سایر علائم بیماری می شوند.

۱۱ . غذاهای چرب به خصوص با چربی های حیوانی سبب مشکلات گوارشی ، سوء هضم ، حالت تهوع و …. می شوند.

۱۲ . ادویه جات به خصوص فلفل و ادویه کاری ، زنجبیل ، میخک و…. ( به جز زرد چوبه ) مناسب نیست به جای آن از سبزیجات خشک به خصوص نعناع خوزستان و ریحان ( به جز مرزه و ترخان ) و سبزیجات تازه مثل خرفه ، گشنیز ، جعفری ، کرفس ، برگ چغندر ، اسفناج ، کدو سبز ( به جز بادمجان ) استفاده کنید .
ادامه دارد….

الحمدلله علی ما هدانا

//////////////////////

بسم الله الرحمن الرحیم

سرطان :غذادرمانی :

چند نکته :

۱۳ . مواد نشاسته ای ( نان ، برنج ، ماکارونی ، انواع رشته و….) و مواد قندی ( حتی عسل ) سبب ورم ، آب آوردن اندام ها و غیره….. می شود .
انواع جوانه و سبوس ارگانیک، سبزیجات بخارپز و سیب و به بخارپز شده را جایگزین مواد نشاسته ای و ترنجبین را جایگزین مواد قندی کنید .

۱۴ . عزیزان از ماست ، دوغ و انواع پنیر برای حفظ سلامت دستگاه گوارش استفاده نکنید.

۱۵ . شیر را همراه با جوانه و سبوس ارگانیک و کمی ترنجبین مصرف کنید.
برای برطرف شدن یبوست شیرگرم با یک قاشق مربا خوری تخم کتان و کمی ترنجبین مناسب است.

۲۰ . در مصرف انواع آجیل و برگه به دلیل داشتن کالری بالا زیاده روی نکنید.

۲۱ . مواد غذایی با مزاج گرم سبب خشکی بیشتر و تشدید علائم بیماری می شود.

۲۲ . مواد غذایی را با دمایی مناسب با دمای محیط مصرف کنید.

۲۳ . استفاده از میوه های بخارپز شده به جای وعده های اصلی غذایی به بهبود شما بسیار کمک می کند .

۲۴ . سیاهدانه و عسل( نسبت ۱ به ۳ ، طرز تهیه در بحث معده سرد آمده است. ) روزی سه وعده ، هر وعده یک قاشق مربا خوری به کاهش تومور کمک می کند.

۲۵ . سرکه انگبین ، سرکه شیره، سکنجبین و روغن زیتون فرابکر و سرکه سیب طبیعی شیرین را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید .

۲۶ . آب لیموترش تازه را در وعده های غذایی خود قرار دهید.

۲۷ . پروتئین های حیوانی را با آبغوره و سرکه سیب طبیعی شیرین جهت سم زدایی مصرف کنید.

۲۸ . از مصرف چای ، قهوه ، نسکافه و دمنوش ( جز آنچه در برنامه غذایی بالا قید شده است .) خودداری کنید.
ادامه دارد….

الحمدلله علی ما هدانا

//////////////////////////////////

💊💊💊بسم الله الرحمن الرحیم

سرطان :

برنامه غذایی در دوره شیمی درمانی :

برای کاهش آثار دارویی ناشی از داروهای مهلک شیمی درمانی باید به قدرت از رقیق کننده ها قبل و بعد از مصرف دارو استفاده کرد .

رقیق کننده های موُثر در این امر عبارتند :
۱ . انواع میوه های بخارپز شده بخصوص میوه های قرمز رنگ ( شاتوت )
۲ . کنستانتره انواع میوه ها ( به ویژه شاتوت ، آلبالو و عناب )
۳ . دم کرده سبوس برنج ، پودر جوانه جو و پودر جوانه نخود ، ………. ، تخم کتان و کمی ترنجبین

۴ . فرنی با پودر جوانه جو ، پودر جوانه نخود ، ……. و کمی ترنجبین

۵ . سوپ رقیق با گشنیز ، کدو سبز ، پیاز ، نخود ، جوانه و سبوس ارگانیک ، روغن زیتون فرابکر و سرکه سیب طبیعی شیرین

۶ . نخود آب ساده با جوانه و سبوس ارگانیک، سبزیجات برگ سبز ، آب قلم ، پاچه گوسفند ، سیرابی ، جگر سفید ، آبغوره بی نمک

ممنوعیات :
مواد نشاسته ای ( نان ، برنج ، ماکارونی ، انواع رشته و….)

مواد قندی ( قند و شکر ، عسل ، شیره ، انواع شیرینی جات ، شربت ، بستنی و غیره ….)

غذاهای پرکالری ، سنگین و چرب

استفاده از مواد نشاسته ای و قندی سبب ورم در اندام ها و دردناک شدن آن ها و همچنین آب آوردن بافت ها می شود و بیمار را به مخاطره می‌اندازد.

عزیزان برای کاهش عوارض ناشی از داروهای مهلک شیمی درمانی مصرف میوه های بخارپز را به ۶ و عده در روز برسانید .

اگر دو-سه وعده قبل از رفتن به شیمی درمانی از میوه های بخارپز شده استفاده شود و ۵_۶ وعده پس از مصرف داروها استفاده از میوه‌های بخارپز شده ادامه یابد صدمات بعد از داروی شیمی درمانی بسیار کاهش می یابد و بیمار به راحتی می تواند به زندگی عادی خود بپردازد.

نوع ، میزان مصرف و طریقه پخت گوشت ، تخم مرغ و روغن بسته به مزاج هر شخص متفاوت است ‌.
ادامه دارد…..

الحمدلله علی ما هدانا
https://t.me/mahsolatekosar

استاد و پزشک خانم کیوانی

//////////////////////////////

💊💊بسم الله الرحمن الرحیم

سرطان

شیمی درمانی

مقابله با عوارض دارویی شیمی درمانی :

۱۱ . کاهش گلبول های سفید : کلیه داروهای گیاهی و مواد غذایی با طبیعت گرم باعث افزایش گلبول های سفید می شوند.
داروهای شیمی درمانی بیشترین تخریب را روی کبد ایجاد می کنند .
برای حفظ سلامت کبد و پاکسازی مستمر آن در طی شیمی درمانی از خوردن کلیه گرمی ها پرهیز کنید .
طبیعت کبد با گرمی ها ناسازگار است .
نطفه شروع کلیه توده های بدخیم از کبد و توده های خوش خیم از معده است .

اگر در طی شیمی درمانی تعداد گلبول های سفید کاهش پیدا کرد با مصرف چند وعده محدود گوشت قرمز کبابی و عسل طبیعی با نان جوانه گندم جبران می شود .

۱۲ . افزایش گلبول های سفید : پودر جوانه جو ( بهتر است با پودر جوانه ارزن به صورت نان یا مخلوط با کلیه غذاها مصرف شود.)
رشد غیرطبیعی گلبول های سفید را پودر جوانه جو کنترل می کند.
در موارد طبیعی پودر جوانه جو سبب کاهش گلبول های سفید نمی شود.

کلیه مواردی که در پست های کبد سرد ( اصلاح کبد ) در بحث سرطان آمده است در این مورد موُثر است .

۱۳ . افزایش قند خون : پودر جوانه ماش سبز ، پودر جوانه ارزن ، سبوس برنج ارگانیک مخلوط با کلیه غذاها و نوشیدنی ها

۱۴ . افزایش فشارخون : پودر جوانه جو ، سبوس برنج ارگانیک ، آبغوره بی نمک ، آب زرشک ، سیب بخارپز سبب کنترل فشارخون می شود.
بهتراست نمک ، تخم مرغ ، خرما ، گوشت قرمز و کلیه گرمی ها از برنامه غذایی این عزیزان حذف شود و میزان مصرف مایعات را افزایش دهند.

۱۵ . افزایش ضربان قلب : گرمی ها باعث افزایش قدرت ضربان قلب و کاهش تعداد آن می شوند در این میان بیشترین نقش را خرما ، هفت جوانه کوثر و جنین گندم به عهده دارند ولی به علت موارد گفته شده در بند ۱۱ از خرما در طی مراحل شیمی درمانی نمی توان استفاده کرد و با کاهش مقطعی میوه های قرمز رنگ و جایگزین کردن به بخارپز و عرق بهارنارنج به این مهم می توان دست یافت .

۱۶ . دردهای شکمی :
دم کرده نعناع خشک خوزستان
به و هویج و سیب درختی بخارپز با کمی نمک
ماساژ تمام سطح شکم با روغن سیاهدانه طبیعی از ناف در جهت عقربه های ساعت
گاهی دردهای شکمی به علت یبوست است که در بند ۳ مورد بحث قرار گرفت .

۱۷ . نفخ و سوء هضم :
استفاده از دو تکه سیب بخارپز روی غذا
استفاده از دو برگ سبز تیره کاهو با یک قاشق غذاخوری سکنجبین روی غذا
یک قاشق مربا خوری سیاهدانه و عسل ( نسبت ۱ به ۳ ) روی غذا
ماساژ تمام سطح شکم با روغن سیاهدانه طبیعی از ناف در جهت عقربه های ساعت

الحمدلله علی ما هدانا
خانم دکتر کیوانی