آخرین مطلب

فصل بهار و تدابیرش بر مبنای طب سنتی

🌱 خوردن #سبوس و در کل استفاده از #ملین ‌ها و #اسهال خفیف، در بهار خوب است.

🌱استفاده از #خاکشی در آب دمای اتاق یا کمی ولرم، #لینت_مزاج می دهد.

🌱همچنین می‌توان #آلو یا #پودرسبوس گندم یا #برنج را در یک فنجان آب ریخت و در صورت #نفخ نداشتن #معده، صبح ناشتا یا نیم ساعت بعد از غذا از آن استفاده کرد.

@Drmirghazanfari

////////////////////////////////////

💊💊💊💊💊📚📚📚تدابیر فصل بهار
🐟در فصل بهار مصرف گوشت #ماهی بیشتر توصیه شده، چون خنک و سبک است.

🐔همچنین #گوشتپرندگان هم در این فصل بیشتر از #گوشتقرمز توصیه شده است.

🥬در بهار باید کلا طعم‌های شیرین کمتر مصرف شود و مصرف مواد ترش، آبکی و بی طعم افزایش یابد.
با این کار بسیاری از موارد #آلرژی اوایل بهار یا اواخر زمستان، #جوش و #دمل‌ های #بهار اتفاق نمی افتد.

🍵در فصل بهار خوردن آش #آلو، آش #سکنجبین، آش #انار، آش دوغ (آش‌های رو به خنک)، آش‌های حاوی آب یا عصاره #زرشک یا انار یا #سماق هم مفید است.

🍵محتویات این آش‌ها به این صورت است که بیشتر حاوی #سبزیجات تازه و دارای مقداری #لپه و #برنج می باشند.

🍵 می توان گوشت‌های لطیفی مثل بال یا گردن مرغ یا مختصری از گوشت‌ چرخ کرده و قلیه شده بره در آن استفاده نمود. در نیم ساعت آخر پخت آش، یکی از موارد گفته شده (مثلا یک فنجان آبغوره، آب انار، آب زرشک، #سکنجبین ملس یا آب #لیمو) را می توان اضافه نمود.

⚠️ افراد باید سعی کنند هنگام مصرف این آش #نفخ نداشته باشند، چون این آش ممکن است باعث افزایش نفخ شود. در صورتی که #معده فرد سرد است، مصرف این آش مضر است.

@drmirghazanfari