🔰 نمک ، تنها متهم فشار خون نیست!
❌برخلاف تصور عامه فقط خوراکیهای شور نیستند که میتوانند فشارخون را بالا ببرند.
✔️از دیدگاه طب سنتی کسانی که مستعد افزایش فشارخون هستند ممکن است با زیادهروی در مصرف حتی شیرینیهای طبیعی مثل ارده و شیره، عسل و خرما و شیره آن دچار پرفشاری خون شوند.
❌در مورد باور نادرستی که برخی از افراد در مورد مصرف دمنوش گل گاوزبان و سیر به منظور کمک به کاهش فشار خون دارند باید بدانید که براساس یک مطالعه دمکرده گل گاوزبان به طرز معناداری باعث افزایش فشارخون بهخصوص در افراد مبتلا به فشارخون بالا میشود.
❌سیر به تنهایی نمیتواند گیاهی دارویی برای درمان پرفشاری خون باشد و حتی برای تعدادی از مبتلایان میتواند برعکس عمل کرده و سبب بروز حرارت و گرمی و افزایش فشارخون شود.
✔️یکی از علل فشارخون بالا اختلال گوارشی و از جمله یبوست است که در روند درمان بیماران با فشارخون بالا لزوما درمان مشکلات گوارشی برای آنها باید در اولویت قرار بگیرد.
🖊دکتر زهرا شکر ریز (متخصص طب سنتی ایرانی)
انجمن علمی طب سنتی ایران
🌐 www.itma.ir
👉 @persianmedicine 👈