درمان تدریجی پلاکت پایین خون برمبنای طب سنتی
کمبود پلاکت به دلیل ضعف جسمانی و کمبود ویتامین ها و املاح در بدن است.
این بیماری دستاورد تغذیه از محصولات صنعتی و کارخانه ای است .
امروزه به دلیل فقیر بودن خاک ها محصولات بومی نیز عاری از ویتامینها و املاح هستند .
مصرف روغن زیتون طبیعی همراه با روغن زرد در برنامه غذایی روزانه توصیه می شود.
گوشت شتر و گوشت گوسفند مفید است.
گوشت پرندگان به خصوص گنجشک ، کبوتر و کبک توصیه می شود.
مصرف جگر شتر جوان بسیار خوب است.
بادام ، پسته ، عسل طبیعی ، مویز و شیره خالص موُثر است.
جنین گندم و به خصوص هفت جوانه کوثر توصیه می شود .( درکانال ادرسش هست )《 محصولات کوثر درتلگرام و بله》
برای سفارش به ایدی ادمین پیام دهید
@Mahsoolat_kosar
https://t.me/mahsolatekosar
از مصرف غذاهای بلغم زا مثل آش و سوپ ، صیفی جات، لبنیات ، برنج و ماکارونی ، فست فودها ، شیرینی جات و تنقلات بی ارزش خودداری کنند.
اگر در کنار کمبود پلاکت بیماری زمینه ای دیگری وجود داشته باشد کمبود پلاکت روی تشدید این بیماری تاثیر می گذارد و باید درمان با در نظر گرفتن بیماری زمینه ای صورت پذیرد
لازم به ذکر است کنترل بیماری های زمینه ای باعث افزایش تعداد پلاکت ها می شود .سایردستورات تکمیلی درسایت خودم
http://tajarobteb.ir/?s=پلاکت+پایین+خون