آخرین مطلب

پلاکت خون و روش بالابردن پلاکت بر مبنای طب سنتی

💊💊💊درمان تدریجی پلاکت پایین خون برمبنای طب سنتی
کمبود پلاکت به دلیل ضعف جسمانی و کمبود ویتامین ها و املاح در بدن است.
این بیماری دستاورد تغذیه از محصولات صنعتی و کارخانه ای است .
امروزه به دلیل فقیر بودن خاک ها محصولات بومی نیز عاری از ویتامین‌ها و املاح هستند .
مصرف روغن زیتون طبیعی همراه با روغن زرد در برنامه غذایی روزانه توصیه می شود.
گوشت شتر و گوشت گوسفند مفید است.
گوشت پرندگان به خصوص گنجشک ، کبوتر و کبک توصیه می شود.
مصرف جگر شتر جوان بسیار خوب است.
بادام ، پسته ، عسل طبیعی ، مویز و شیره خالص موُثر است.

جنین گندم و به خصوص هفت جوانه کوثر توصیه می شود .( درکانال ادرسش هست )
📚《 محصولات کوثر درتلگرام و بله》
برای سفارش به ایدی ادمین پیام دهید
@Mahsoolat_kosar
https://t.me/mahsolatekosar

⛔️از مصرف غذاهای بلغم زا مثل آش و سوپ ، صیفی جات، لبنیات ، برنج و ماکارونی ، فست فودها ، شیرینی جات و تنقلات بی ارزش خودداری کنند.

اگر در کنار کمبود پلاکت بیماری زمینه ای دیگری وجود داشته باشد کمبود پلاکت روی تشدید این بیماری تاثیر می گذارد و باید درمان با در نظر گرفتن بیماری زمینه ای صورت پذیرد

لازم به ذکر است کنترل بیماری های زمینه ای باعث افزایش تعداد پلاکت ها می شود .
📚سایردستورات تکمیلی درسایت خودم
http://tajarobteb.ir/?s=پلاکت+پایین+خون