آخرین مطلب

ادویه جات و علل منع مصرف

📚⛔️🔴 سوال❓چرا ادویه‌جات منع مصرف دارند..

♻️ مگه ادویه‌جات #گرم نیستند چرا حتی برای کسانی که بیماری‌های سرد دارند هم شما پرهیز از ادویه‌جات میدید..؟

پاسخ این سوال بسیار روشنه ادویه‌جاتِ تند باعث سوختن خون میشن مخصوصاً بخش #لطیف خون که #عامل_گرمای بدن میشه و همون صفرای بدن را تشکیل می‌دهد..

وقتی بخش لطیف خون میسوزه یعنی همان منبع اصلی حرارت خون را از دست می دهید و دیگه نمیتونه بدن را گرم کنه

به علاوه این خونِ سوخته در بدن در گردش هست و هر کجا که رسوب کنه موجب انسداد و بیماری میشه و در گردش خون اختلال به وجود می آورد پس به جای گرم شدن با بدنی که دارای #مواد_زائد شده و منبع اصلی گرمای خود را از دست داده مواجه میشیم؛

به همین دلیل توصیه به #پرهیز از #ادویه‌جاتِ تند می کنیم..

بماند که امروزه موجب #بی‌خوابی،، خشکی مغز،، خشکی #کبد،، عطش کاذب و خشکی های متعدد دیگه شده که خودشون عامل بیماریهای لاعلاجی چون پسوریازیس،، اگزما،، ضعف و خشکی چشم،، لیکن پلان،، پمفیگوس،، آلزایمر،،بی خوابی شبانگاهی،، شوره سر،، #سنگِکیسهصفرا….
میشوند..

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati

در طب سنتی ایران، افزودن ادویه‌ به غذا به دلایل مختلفی صورت می‌گیرد که شامل موارد زیر است:

🔹افزودن ادویه به غذای بی مزه تا طعم آن برای فرد لذت‌بخش گردد. مانند افزودن نمک به غذا
🔸جهت از بین بردن طعم بدی که در غذا وجود دارد. مانند اضافه کردن میخک
🔹ایجاد رنگی خوشایند در غذا. مثل زعفران، زردچوبه
🔸برطرف نمودن سردی غذا. مانند استفاده از زنجبیل یا فلفل در غذا
🔹جهت از بین بردن نفخ غذا. مانند زیره
🔸جهت سهولت هضم غذا. مانند استفاده از دارچین

🌿 @TebbolAeme 🌿