خواص به
اگر به را قطعه قطعه کنید و در آب بجوشانند، جوشاندهء مقوى به دست مىآید که در عین حال، قابض است و در مواردى که عمل هضم به زحمت صورت مىگیرد، مصرف مىگردد
جوشانده فوق در معالجه اسهالهاى سبک، که بر اثر بى حالى و تنبلى رودهها پیدا مىشود و همچنین براى معده و رودهها، فوقالعاده فایده دارد
@soroshesalamati
در سایت دهها فایل در این باره هست
//////////////////////////////
میوه ضدسرطان که موجب کاهش وزن میشود
میوه بِه دارای فیبر بالایی است و باعث کاهش وزن و محافظت غشاهای بدن در برابر سرطان میشود.
بخشی از خواص به:
کاهش استرس و اضطراب
مقابله با سرطان
ضدالتهاب بودن بِه
درمان استفراغ در زنان باردار
خاصیت ضدویروسی
خواص بِه برای پوست و مو
درمان کبد چرب
درمان دیابت
کانال پرفسور سمیعی
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید
/////////////////////////////
# میوه به_خام
خوردنِ به خام بدلیل ایجاد انسداد در سیستم عروق بدن مضر است و توصیه نمی شود.
لذا بهتراست بصورت پخته مصرف شود.
افرادِ مبتلا به فشار خونِ بالا بدلیل احتمالِ انسداد در سیستمِ عروقی قلب به هیچ وجه نباید به را به شکلِ خام بخورند
دکتر بنی هاشمی
@soroshesalamati
به (قسمت اول)
به هم دارای انواع شیرین، ترش و میخوش است. به شیرین از نظر گرمی و سردی اعتدال دارد و هرچه به سمت ترشی برود سردی و خشکی آن بیشتر میشود.
به نشاط آور بوده و مقوی قلب و مغز و معده است. یکی از خواص آن مدر بودن است بنابراین برای پاکسازی و شستشوی سیستم کلیوی و ادراری مفید است.
طبیعتا مصرف به ملس (میخوش) برای افراد گرم مزاج مفیدتر است اما شخص باید مراقب یبوست احتمالی ایجاد شده از آن باشد.
بوئیدن همه انواع به نشاط آور است و خود بوئیدن هم باعث تقویت قلب و مغز میشود. به اشتها را تحریک کرده، کمک به هضم مینماید.
به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
@DrMirghazanfari