آخرین مطلب

میوه به و خاصیت گسترده اش بر مبنای طب سنتی

📌 خواص به

✍️ اگر به را قطعه قطعه کنید و در آب بجوشانند، جوشاندهء مقوى به‌ دست مى‌آید که در عین حال، قابض است و در مواردى که عمل هضم به زحمت صورت مى‌گیرد، مصرف مى‌گردد

✍️ جوشانده فوق در معالجه اسهال‌هاى سبک، که بر اثر بى‌ حالى و تنبلى روده‌ها پیدا مى‌شود و همچنین براى معده و روده‌ها، فوق‌العاده فایده دارد
@soroshesalamati

در سایت دهها فایل در این باره هست

//////////////////////////////

میوه ضدسرطان که موجب کاهش وزن می‌شود

میوه بِه دارای فیبر بالایی است و باعث کاهش وزن و محافظت غشاهای بدن در برابر سرطان می‌شود.

بخشی از خواص به:
کاهش استرس و اضطراب
مقابله با سرطان
ضدالتهاب بودن بِه
درمان استفراغ در زنان باردار
خاصیت ضدویروسی
خواص بِه برای پوست و مو
درمان کبد چرب
درمان دیابت

کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅

/////////////////////////////

📚⛔️# میوه به_خام

✍️خوردنِ به خام بدلیل ایجاد انسداد در سیستم عروق بدن مضر است و توصیه نمی شود.
🔺لذا بهتراست بصورت پخته مصرف شود.

⛔️افرادِ مبتلا به فشار خونِ بالا بدلیل احتمالِ انسداد در سیستمِ عروقی قلب به هیچ وجه نباید به را به شکلِ خام بخورند

دکتر بنی هاشمی

@soroshesalamati

🟢به (قسمت اول)🟢

✨ به هم دارای انواع شیرین، ترش و میخوش است. به شیرین از نظر گرمی و سردی اعتدال دارد و هرچه به سمت ترشی برود سردی و خشکی آن بیشتر می‌شود.

🧼 به نشاط آور بوده و مقوی قلب و مغز و معده است. یکی از خواص آن مدر بودن است بنابراین برای پاکسازی و شستشوی سیستم کلیوی و ادراری مفید است.

🍽 طبیعتا مصرف به ملس (میخوش) برای افراد گرم مزاج مفیدتر است اما شخص باید مراقب یبوست احتمالی ایجاد شده از آن باشد.

👃 بوئیدن همه انواع به نشاط‌ آور است و خود بوئیدن هم باعث تقویت قلب و مغز می‌شود. به اشتها را تحریک کرده، کمک به هضم می‌نماید.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari