////////////////////////////////////////////////
تاریخ تولیدحلوا ارده،وارده شیره:
شاه عباس صفوی ازروحانی دانشمندونابغه بی نظیرش”شیخ بهایی”خواست خوراکی کم حجم پر انرژی برای سربازان درمیدان جنگ طراحی نماید
شیخ کنجدتفت داده را آسیاب کردسپس باشیره انگور حلوا ارده،وارده باشیره انگوردرست کرد
این غذای انرژی زاوکم حجم توان سربازان راچندین برابرمی کرد
چون کنجددانه ای گرم وخشک”صفرا زا”وشیره انگور گرم وتر”خونساز”است باهم که ترکیب شوندتوان بدن راچندین برابرمیکند
ترکیب دیگر ارده باعسل است
خوراک ارزشمندی که تاساعت های زیادجلوی گرسنگی رامی گیرددرعوض انرژی بدن رازیادمیکند
دوسه قاشق ازاین ترکیبات بس است
درفصل تابستان کمترودرزمستان بیشتراستفاده میشود
مطلوب دانش آموزان،دانشجویان وسردمزاجان
استادخیراندیش
@soroshesalamati
//////////////////////////////////////////////////////////
ڪنجد
ڪنجد تقویت ڪننده مو میباشد، ناخنها را زیبا میڪند و تأثیر شگفت انگیزى روى پوست دارد
از مصرف ڪنجد و فرآوردههاے آن مانند ارده در وعده صبحانه غافل نشوید
👉 @spi_nabi
////////////////////////////////////////////////
خواص ارده طبیعی خواص روغن ارده
🔴 آیا می دانید که #تفاوت روغن کنجد با روغن ارده کنجد در چیست؟
♻️ نکته ی بسیار مهمی که همواره مورد توجه نیاکان ما بوده و تاکید کردهاند استفاده از روغن ارده کنجد است. با نگاهی دقیق به منابع گذشتهمان به این نتیجه میرسیم که حکما برای روغن کنجدی که بدون تفت داده شدن و تبدیل به ارده شدن و به روش پرس سرد تهیه میشده است، ارزش غذایی قائل نبودند مگر آن که آن را برای مصارف دارویی به شکل #ضماد استعمال مینمودند. اما روغن خوراکی تهیه شده از کنجد را پس از تبدیل کردن کنجد به ارده و سپس روغنگیری از ارده به دست میآورند. لذا روغن کنجد #هرگز خاصیت روغن ارده کنجد را ندارد.
✔️طبیعت روغن ارده کنجد در دوم گرم و تر است و تا #هفت_سال قوت آن باقی میماند و قابل مصرف است.
✔️تذکر مهم❗️
از شما عزیزان میخواهیم که این بدعت را که به جای تهیه روغن کنجد از ارده کنجد، به طور مستقیم از دانۀ کنجد روغن کشی میکنند و به آن افتخار هم میکنند کنار گذاشته و از این نوع روغن که غیرخوراکی است دوری کنند و همگان را نیز مطلع کنید.
✔️روغن کنجد را از کنجد با پرس سرد می گیرند که نامش هم «دُهْنُ الحَلّ»است. #لزوجت و چسبندگی آن در عروق بسیار زیاد است و می دانیم که هر غذای لَزِجی برای کبد #مضر است و موجب #کبد_چرب میشود.
♻️خواص #روغن_ارده:
ملیّن، رطوبت زا، چاق کننده سوداوی مزاجان و لاغر کننده افراد با غلبه بلغم،
رفع کنندهی:
سودا و صفرای غیرطبیعی، تنگی نفس، سرفهی خشک، زخم ریه و آسم، تشنج خشک و سوزش ادرار.»
@mahdyarteb
https://eitaa.com/mahdyarteb
///////////////////////////////////////////////////////////////////////
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
✅کنجد؛ دانهای کوچک با خواص بزرگ
کنجد از نظر طب سنتی یک ماده غذایی با طبع گرم و تر است که بهحق لقب «ملکه دانههای روغنی» را دارد. مصرف منظم آن، بدن را از درون تقویت میکند.
خواص کنجد از دیدگاه طب سنتی:
→ تقویتکننده مغز و حافظه
→ افزایش دهنده قوای جنسی و جسمی
→ مفید برای کاهش درد مفاصل و خشکی استخوانها
→ کمک به بهبود یبوست به خاطر داشتن روغن ملایم
→ تقویت پوست و مو، بهویژه در سردمزاجان
مصرف کنجد با عسل، یک ترکیب مغذی و مقوی برای تمام سنین محسوب میشه.
نکات مصرف:
→ گرممزاجان در مصرف کنجد زیادهروی نکنند.
→ بهتره برای تعادل، با مواد خنک مانند سرکه یا لیمو میل شود.
📚 منبع: مخزنالادویه – حکیم عقیلی خراسانی
تحفه حکیم مؤمن – حکیم محمد مؤمن
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی تجارب طب سنتی و اسلامی