جویدن صحیح غذا:
❇️هر لقمه غذا حداقل ۲۰ تا ۳۰ بار باید جویده بشه
🔹از نظر خیلی افراد این یک موضوع ساده و بی ارزشه.
بیماران تصور می کنن که از اهمیت جویدن مطلع هستن
وپزشکان هم بدلیل سادگی موضوع و کمبود وقت از توضیح دادن اون خودداری میکنن
✔️بسیاری از بیماران که به دنبال داروهای خاص برای درمان بیماریهای گوارشی می گردن شاید ندونن اگه یک ماه لقمه ها رو با دقت بجون؛ بسیاری از بیماریهای گوارشی اونها و به دنبال اون سایر بیماریهاشون کاهش پیدا میکنه
👌در طب سنتی اعتقاد داریم ریشه بسیاری از بیماریها غذاست و اولین هضم غذا از دهان آغاز میشه
مزایا ی درست جویدن_غذا
🍏هضم و جذب بهتر غذا
🍏کاهش وزن
🍏کاهش نیاز به مصرف آب در حین غذا به دلیل ترشح بزاق کافی
🍏کاهش ابتلا به بیماریهای گوارشی و به دنبال آن سایر بیماریها
🍏بهبود نفخ و یبوست مزاج
✅پس از امروز شروع کنید.
°Join: @youbosatt