آخرین مطلب

ترش کردن معده و یا سکسکه و یا اروغ زدن یا یا بادگلو یا ریفلاکس

✍️ترش کردن معده

✅‌ بجای خوردن⇩⇩

⬅️ قرص راینتیدین
⬅️ یا شربت آلومینیوم ام جی

☑️ میتوانید چند قاشق عرق پونه کوهی یا دمکرده آنرا میل کنید با این روش رفلاکس معده خوب میشود

///////////////////////////////////

💊💊💊✅ ترش کردن معده و یا سکسکه و یا اروغ زدن یا یا بادگلو یا ریفلاکس
شرح بالینی بالا همگی حکایت از غلبه خلط بلغم یعنی سردی و رطوبات بالای گوارش و یا غلبه خلط سودا یعنی سردی و خشکی درروده ده تا پانزده متری بیماردارد که بروز علائم فوق غیرارادی و برای درازمدت کل سیستم ایمنی بدن درمغز ، قلب ، کبد و خاصه دستگاه گوارش و بالاخص مجاری ادراری و عروق را اسیب میزند
💊📚اما راهکارهای عمومی
۱- اول و آخر غذا به اندازه یک گندم ، نمک دریا تا روزی که زنده هستی ، این روش دستور طبی معصوم ع است
۲- اول غذا یک قاشق عرق نعنا
۳- نیم ساعت بعدناهار و شام از عرقیجات زیر فقط فقط از هرکدام یک قاشق با هم ترکیب و میل شود
زنیان + بومادران + گزنه + شیرین بیان + پونه + نعناع + اویشن + اسطوخدوس + هل + بادرنجبویه+ همیشه بهار + اترج
تا چهل روز
۴- عسلاب عسلاب عسلاب با اب یا عرق بهارنارنج یا عرق نعنا یا عرق هل
۵- مربای بالنگ یا مربای به درصبحانه
۶- پرهیزجدی از نوشیدنی اب و مایعات دروسط تغذیه
۷- رعایت کم خوری و جویدن خوب و جویدن بدون هرگونه استرس و تماشا به تصاویر سیما درسرسفره
۸- بایستی گشادشدن دریچه معده را ازفم معده تاناف با روغن بادام شیرین با ماساژ ارام ارام ببندیم و درحقیقت یک نوع اسپاسم گرم به عروق سرد ایجاد کنیم
وتوصیه موکداست که ازروی پیراهن حداقل روزی تا شش نوبت از فم معده تا ناف ماساژ بدهیم
⛔️این روش برای بانوان باردارمطلقا ممنوع
۹- حداقل یکساعت بعد صرف غذا استراحت و یا آب میل شود
۱۰- سقز طبیعی گیاهی غیرشرکتی و یا قرص نعناع در تنگ کردن دریچه گشادشده و یا ورم معده بسیار موثراست
۱۱- تخم ریحان همانندچای درست شود و واقعا از نوشیدن چای سیاه و چای سبز پرهیزشود و دمنوشهای مرکب مثل ( پونه و آویشن و نعناع داروی ضدسرطان و میکروب هلیکوباکتر و یا دمنوش هل و یا دمنوش چای کوهی و یا دمنوش بومادران درسیستم دهی گوارش و ضد چاقی شکم تجربه شده اند

داری خاص طب سنتی برای ترش کردن معده :::: تخم گشنیز را ۵۰ گرم با ۵۰گرم نبات را با هم پودر پودر کرده و بعداز هر وعده غذایی یک قاشق چایخوری بدون آب درروی زبان قرار گرفته و تدریجا بدون آب قورت داده شود

داروی خاص طب سنتی برای سوزش معده :::: یک قاشق چایخوری خاکشیر بسیارتمیز خشک برکف دهان ریخته و بدون آب بعد از هر وعده غذایی میل شود
۱۲- چندنوع تغذیه با هم و یا مصرف میوه درسر سفره به هرکیفیتش و یا تغذیه با حرارت سرد و حرارت گرم با هم بشدت پرهیزشود
۱۳- گاهی مواقع تهوع صبحگاهی ناشی ازحضور چرک دردیواره روده ها منجر به بی اشتهایی و یا استفراغ و بوی شدید بوی دهان میشه پس میتوان بعدصبحانه به اندازه یه نخود /پودر زنجبیل اصل را دریک لیوان عرق نعنا با یک قاشق عسل مخلوط کرده و تا چهارده روز اجراشود

۱۴- برای رفع ریفلاکس های لجوج معده و بستن دهانه گشاد معده ،، فقط ۱۴ روز تخم گشنیژ را پودرپودرکرده و با نبات کوبیده و بصورت مخلوط روزی یک قاشق ارام ارام بدون آب قورت داد تاکید میشود ارام ارام
۱۵- تخم شربتی کاهنده بسیارقوی درورم معده و تشنگی است اما استمرارمصرف آن ممکنه دربعضی سرگیجه بدهد
۱۶-⛔️علل یابی های ورم معده درطب سنتی :: ناشی از زیاد خوردن تخم مرغ به هرشکل آن( خاصه از نوع صنعتی بیماری قرن ۲۱) که بیمارى ورم طحال درزیر قلب مى آورد وایجادکننده بادهایى در سر معده است.
همچنین زیاد خوردن تخم مرغ آب پز، نفَس تنگى و نفَس بریدگى مى آورد
۱۷-با شکم پر یا شکم خالی به حمام رفتن و یا آمیزش شرعی مطلقا ممنوع زیرا قولنج گوارش و پشت کتف را تولید میکند
۱۸- 📚دهها روش دیگر برمبنای طب سنتی از سایراساتید و حکما قدیم و جدید برای درمان گوارش سرد مزاج هست که خودتان درکانال های خودم یا سایت تجارب طب سنتی جستجو کنید
📚http://tajarobteb.ir
محقق طب سنتی حسین معارفی

ترش کردن معده

✍️ تدابیرلازم و ساده در رفع علائم ترش کردن

📝اولین کار اصلاح برنامه غذایی است.

🍜 غذاهایی که خمیری هستند مانند ماکارونی، لازانیا، نودل، آش_رشته و پیتزا را از رژیم غذایی‌تان حذف کنید.

🫒همراه غذا آب و نوشیدنی مانند دوغ میل نفرمایید و تا جایی که امکان دارد به جز چند عدد زیتون و چند برگ ریحان چیز دیگری همراه غذا میل نکنید.

❌از خوردن ماست، ترشی و سالاد_شیرازی نیز با غذا خودداری کنید.

😋 پس از غذا تکه‌ای از میوه مربای_به که شیرابه آن را گرفته‌اید بجوید.

❗️تلخی دهان در اکثر موارد نشان از زیاده‌روی در خوردن غذاهای چرب و شیرین دارد، پس این مواد غذایی را کمتر مصرف کنید .

@soroshesalamati

رفلاکس

🔸مربای سیب ، مربای به و بالنگ بعد از غذا برای التیام این عارضه مفیدند .

🔹مصرف نعناع، عرق نعناع، کنجد و روغن آن باید محدود و حتی در موارد شدید پرهیز شود .

🔸از مصرف مرکبات خام، گوجه فرنگی ، فلفل، قهوه، چای پررنگ و نسکافه پرهیز کنید .

🔹بهترین دمنوش: دمنوش سیب و دمنوش به می باشد.

🔸آب سیب و آب انار شیرین برای این افراد مناسب است .

🔹مصرف انجیر و مویز نیز توصیه می گردد

خانم دکتر نوایی

@soroshesalamati

/////////////////////////

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️#ترش کردن معده

✍️ تدابیرلازم و ساده در رفع علائم ترش کردن

📝اولین کار اصلاح برنامه غذایی است.

🍜 غذاهایی که خمیری هستند مانند ماکارونی، لازانیا، نودل، آش_رشته و پیتزا را از رژیم غذایی‌تان حذف کنید.

🫒همراه غذا آب و نوشیدنی مانند دوغ میل نفرمایید و تا جایی که امکان دارد به جز چند عدد زیتون و چند برگ ریحان چیز دیگری همراه غذا میل نکنید.

❌از خوردن ماست، ترشی و سالاد_شیرازی نیز با غذا خودداری کنید.

😋 پس از غذا تکه‌ای از میوه مربای_به که شیرابه آن را گرفته‌اید بجوید.

❗️تلخی دهان در اکثر موارد نشان از زیاده‌روی در خوردن غذاهای چرب و شیرین دارد، پس این مواد غذایی را کمتر مصرف کنید .

@soroshesalamati

//////////////////////////////////////

⁉️⁉️برای جلوگیری از ترش کردن معده چه بخوریم؟

✅موز پادزهر طبیعی و موثر در مقابله با ترش کردن معده است
موز به دلیل میزان بالای پتاسیم به تسکین علائم اسیدی شدن معده کمک کرده
و میزان بالای فیبرش از عود مجدد ترش کردن معده پیشگیری می کند

🔸🔸🔸🔸

▪️ تلگرام و ایتا :🌺 @drhasanati☘️

🌿کانال سلامتکده بابونه (دکتر حسناتی)