آخرین مطلب

گوشت گوسفند و گوشت گاو محاسن و معایب بر مبنای طب سنتی

‍ 🥩 بهترین گوشت از نظر شباهت به مزاج انسان، گوشت بره، یعنی گوسفند کمتر از شش‌ماه است. درحالی‌که در مورد گاو تنها خوردن شیر آن توصیه شده‌است.

🐑 به دلیل تنوع آب وهوایی، ۲۷ گونه گوسفند بومی در ایران داریم که برخلاف نژادهای اروپایی و استرالیایی، دنبه دارند که اهمیت زیادی در درمان دارد.

گوشت گوسفند…
۱⃣ طبیعت گرم و تر دارد، زودهضم و بسیار مغذّی است و به‌ویژه برای افراد سوداوی مناسب است.

۲⃣ تولیدکننده خون خوب، تقویت‌کننده بدن و چاق‌کننده است.

۳⃣ منی را افزایش‌می‌دهد و قوای جنسی را تحریک‌می‌کند.

🍖 بهترین جای گوسفند از نظر خوراکی، دست و سینه آن، به‌ویژه دست راست است ولی ران چندان مناسب نیست چون ترکیبات دفعی بدن، به داخل ران می‌روند.

🍗 گوشت قرمز، پروتئینی به نام میوگلوبین دارد که سرشار از آهن است. همچنین گوشت، علاوه‌بر حدود ۱۵-۲۰٪ پروتئین و مقداری چربی، غنی از عناصر معدنی چون آهن و فسفر و ویتامین‌های گروه B است.

✅ بهترین میزان مصرف گوشت، هفته‌ای یک‌بار است که البته به مزاج فرد نیز بستگی دارد.

☝️ توصیه‌می‌کنیم گوشت را تازه بخرید و مدت زیادی در فریزر نگهداری‌نکنید.

⛔️ با فاصله کم از گوشت قرمز، خرما نخورید، چون هر دو سودازا هستند.

⛔️ خوردن کاهو با گوشت قرمز (حتی همبرگر) ممنوع است چون باعث تولید مقدار زیادی نیتروزآمین می‌شود که نوعی ترکیب پروتئینی سمی است و باید دفع شود.

دکترناصررضایی_پور

o 👇 شبکه پیام تندرستی
@tandorostan

پیام تندرستی را در اینستاگرام دنبال‌کنید. 👇
Instagram.com/tandorostan.ir