👈خواص سیر:👈مزاج گرم وخشک
↩️مصلحات:
۱⃣ -پختن در آب و نمک، روغن بادام، کره، گشنیز، سکنجبین، انار ترش.
۲⃣-سیر رقیق کننده خون، خشک کننده رطوبت معده و مفاصل, مدر ادرار و حیض و عرق می باشد.
۳⃣-خوردن آن با رعایت زمان و سن و مزاج فرد و در حد اعتدال، باعث حفظ صحت بدن و دفع ضرر آب و هوا, وباو عفونت می شود.
۴⃣-خوردن آن با سرکه, جهت تنقیه حلق و صورت، سرفه و تنگی نفس, فلج، دردمفاصل، سیاتیک، نقرس، فراموشی و … مفید است.
۵⃣-مداومت در خوردن آن ,باعث ریزش موی سفید و روئیدن موی سیاه در سر می شود.
۶⃣-زیاد خوردن آن ,بدون رعایت مزاج, سن و فصل باعث سوختن خون شده، برای چشم, ریه و بواسیر مضر است.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی@partosabzehasti
نگهداری از #سیر
✅سیر را در مکانی خشک و خنک نگه دارید
بهترین کار این است سیر را در مکانی خشک و خنک و یا در یخچال بگذارید و همانطور که نیاز است استفاده کنید. اگر از یخچال استفاده می کنید ، آن ها را در کیسه پلاستیکی زیپ دار نگه داری کنید تا بو داخل یخچال پخش نشود .
❌نور مستقیم خورشید باعث فاسد شدن سیر می شود و گرما کمک می کند بوی سیر بیشتر پخش شود .
✅بوته های سیر پوست نکنده را در سبد سیمی گوشه آشپزخانه یا آبدارخانه تان آویزان کنید و خارج از نور مستقیم خورشید قرار دهید بهترین راه نگه داری سیراست
👈اجداد ما از این روش استفاده می کردند
✅بوته های سیر را بدون اینکه پوست کنید در دمای مناسب اتاق نگه دارید چون بهترین راه جلوگیری از خراب شدن آن است . نگه داشتن سیر در سبد و محل تاریک ، خشک با جریان مناسب هوا کار ایده الی است .
✅ریشه های سیر را بکارید
نیازی نیست آنها را دور بریزید !سیرهای بدون ریشه را استفاده و ریشه دارها را در باغچه یا گلدان بکارید، تا سبز شود، این بهترین نحوه استفاد ه از هر دو نوع سیر است*.
@tebiranii *
🔰سـیـــــــر
🔸طبیعت گرم و خشک دارد.
🔹ازبین برنده رطوبات معده و رطوبت مفاصل است.
🔹رقیق کننده خون
🔸و ایجاد کننده تعریق
🔹خوردن آن با مراعات زمان ، مزاج و در حد اعتدال مناسب است .
🔸دفع ضرر آب آلوده و هوای آلوده میکند ، خصوصا با سرکه 👈( از سیر ترشی غافل نشوید).
🔻زیاده روی در مصرف سیر :👇
🚫می تواند موجب سردرد
🚫احتراق خون
🚫ضرر به چشم و ریه
🚫کم کردن توان و قوای جنسی
🚫اصلاح آن با سکنجبین و آب انارملس ، است .
🚫همچنین مالیدن آن به پوست ممکن است موجب زخم و خراش پوستی شود .
📣توجه 👇
🔻دستور سیر و لیمو که در فضای مجازی دست به دست می گردد ردپایی در کتب طب ایرانی ندارد و متاسفانه گاهی مصرف طولانی و سرخود این ترکیب باعث بروز عوارض ناخوشایند و مضر در افراد می شود .
🌸سلامت و تندرست باشید🌸
🖊دکتر مینا محبی( متخصص طب سنتی )
🆔 @drmmohebbi
🔰 سیر سیاه ؛ رنگ متفاوت ، خواص جالب
🔹سیر سفید در حرارت ۶۰ تا ۹۰ درجه با رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد تخمیر می شود.
🔸این پروسه، سیر را شیرین و سیاه می کند و آن را به صورت ژله مانند در می آورد.
🔹سیر سیاه نسبت به سیر سفید طعم تند و زننده ای ندارد.
🔸سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد.
🔹سیر سیاه اثرات ضد سرطانی بیشتری دارد،مطالعات بسیاری روی سرطان های گوارشی، اثرات مثبت سیر سیاه را تائید کرده است.
🔸سیر سیاه اثر کاهنده وزن دارد و چربی های شکمی را کم می کند.
🔹سیر سیاه تری گلیسیرید و چربی بد خون (LDL) را کم و چربی خوب خون (HDL) را زیاد می کند.
🔸سیر سیاه وضعیت آنزیم های کبدی را بهبود می بخشد و در درمان کبد چرب موثر است.
🔹سیر سیاه واکنش های حساسیتی را کنترل و کاهش می دهد.
🔸سیر سیاه در بهبود وضعیت حافظه و تقویت آن نیز موثر است.
⚠️بررسی های بیشتری برای قطعی شدن خواص سیر سیاه نیاز است.
🖋 دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایران )
انجمن علمی طب سنتی ایران
🌐 www.itma.ir
👉 @persianmedicine 👈
/////////////////////////////////////////////////
خواص سیر
سیر بهترین درمان برای کاهش مستقیم قند خون، بازسازی سلول های لوزالمعده و تحرک آن برای تولید انسولین به حساب می آید.
خواص جادویی سیر برای درمان کبدچرب است ، هر شب یک سیر کوچک در لیوان اب قرار دهید. صبح پوست کنده و با خلال سوراخ سوراخ کنید(اگر سیر بزرگ هست تکه شود در صبح). سپس با دو لیوان آب بخورید.
خوردن سیر رنده شده با ماست درمان فشار خون هست
🌱خواص سیر ترشی هفت ساله
🔸 خونساز و مصفای خون
🔸باز کننده عروق کرونر قلبی و عروق مغزی
🔹هضم کننده غذاهای سنگین
🔹افزایش سرعت هضم غذا
🔹اشتها آور
🔸دفعکننده سنگ کیسه صفرا
🔸شستوشودهنده مجاری صفراوی
🔹کاهش کلسترول خون
🔹ضدعفونیکننده محیط دهان و معده
🔸پاکسازی خون و کبد از اخلاط فاسد و سوخته
🔸درمانکننده آفت دهان
👈پست را ذخیره و برای دوستان خود ارسال کنید 👉
https://eitaa.com/drusefi
♦️سبک زندگی سالم با دکتر یوسفی
@drusefi♦️