در باور عمومی، خواص غذایی و دوایی فراوانی به این خوراکی ارزان نسبت دادهمیشود:
۱. پیشگیری از #پوکیاستخوان ۲. پیشگیری و درمان راشیتیسم یا #نرمیاستخوان
۳. کمک به درمان #استئوآرتریت
۴. پیشگیری و درمان سائیدگی و صدای #مفاصل
۵. پیشگیری و درمان #دیسک_کمر و بهبود علایم آن
۶. کمک به ترمیم #شکستگی استخوانها
۷. بهبود وضعیت #غضروف تخریبشده به علت داشتن میزان زیادی مواد غضروفساز
۸. بهبود رشد کودکان
۹. کمک به درمان نکروز سر #استخوان #ران کودکان
۱۰. درمان #سرماخوردگی و رفع ضعف شدید
۱۱. کمک به رفع خشکی، حفظ سلامتی و جوانی #پوست و ناخنها به خاطر وجود ترکیبات #کلاژن و الاستین
۱۲. تنظیم و کنترل #فشارخون به دلیل وجود برخی پروتئینهای خاص
۱۳. کمک به درمان کمخونی به دلیل داشتن #آهن زیاد و…
👨⚕️ از دیدگاه طبایرانی:
پنجه مرغ زودهضم و کمغذاست.
خون ناشی از هضم پای مرغ، لزج ولی رقیق است و فضولات کمی از آن تولیدمیشود.
به همه این دلایل، سوپجو و پای مرغ، حتی بهصورت عصاره آن، غذای مناسبی برای دوره نقاهت و همچنین مبتلایان به #تب، سرفههای گرم و زخمهای #گوارشی است.
⚠️ زیان جدی و نگرانکنندهای از مصرف معتدل و معقول پای مرغ متصور نیستیم و ازآنجاکه کلسترول و ترکیبات چربی آن در حد بالایی قرار ندارد، کودکان درحالرشد و افرادی که از سلامت جسمانی کامل برخوردارند، میتوانند پنجه مرغ را مصرفکنند، ولی بهتر است بیماران قلبی- عروقی که #کلسترول خونشان بالاست، احتیاط بیشتری داشتهباشند.
دکترناصررضایی_پور
📸 به هنرمندی: آقای سیدمحمدصدرا حسینی
✅ با ارسال این پست برای دوستانتان به بهتر دیدهشدن آن و درنتیجه پخششدن پیامهای اصیل و مستند طب ایرانی و گسترش تندرستی کمککنید.
o 👇 شبکه پیام تندرستی
@tandorostan
پیام تندرستی را در اینستاگرام دنبالکنید. 👇
Instagram.com/tandorostan.ir