✅طرز #تهیه_سرکه در خانه
🔸هرچیز شیرین را میتوان به سرکه تبدیل کرد
(انار،به،انگور،سیب،خرمالو،خرما،شفتالو،عسل،… باید خود به خود سرکه شود نباید چیزی به آن اضافه کرد.
🍇سرکه انگور 👇
انگور کاملا رسیده و شیرین را میشوییم خشک میکنیم بعد انگورها را لِه کرده داخل دَبه (خمره) میریزیم و در جای کاملا گرم قرار میدهیم
میتوان دور ظرف پارچه پیچید و در ظرف کمی باز باشد ،هیچ چیز به آن اضافه نمیکنیم بعد از چند روز پشه ( مگس سرکه) دور آن جمع میشود بعد از چند روز بوی ترشی میآید اگر امتحان کردیم ترش نشده بود به همان صورت بماند تا ترش شود
🍇سرکهی خرما و کشمش باید دو تا سه برابر مواد به آن آب اضافه کنیم
@soroshesalamati
/////////////////////
خواص سرکه سیب
🔹️قرار دادن پاها در سرکه سیب به مدت ۳۰ دقیقه
🔹️تسکین درد ماهیچه های پا
🔹️خلاص شدن از بوی بد پا
🔹️درمان خشکی پوست
🔹️درمان قارچ انگشت پا
🔹️از بین بردن زگیل و ترکهای پاشنه پا میشود
طرز تهیه :
یک پیمانه سرکه سیب را در چهار پیمانه آب ترکیب کنید
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.