آخرین مطلب

نمکدان ها را در سرسفره ایرانی با نگاهی به طب سنتی مدیریت کنیم

همه باهم بیاییم نمکدان شوررا در سرسفره ایرانی با فرهنگ اسلامی و طب سنتی متنوع و گسترش بدهیم و از نوع گیاهی به ۲۷/نمکدان افزایش دهیم 

خواهش میکنم لحظه ای درنگ کن

متناسب با مزاجت از پودر این گیاهان دارویی برروی تغذیه روزانه ات بهره ببر!!

نمکدان جدید ما در سر سفره ها

۱- آویشن – خیلی گرم و خشک .

۲- بابونه – گرم و خشک .

۳- پونه – گرم و خشک .

۴- ترخون – گرم و خشک .

۵- خردل سفید – گرم و خشک .

۶- خردل سیاه – گرم و خشک .

۷- خرفه – سرد و تر .

۸- خشخاش – سرد و تر .

۹- خولنجان – خیلی گرم و خشک .

۱۰- دارچین – گرم و خشک .

۱۱- ریحان – گرم و خشک .

۱۲- ریوند چینی – سرد و خشک .

۱۳- زنجبیل – گرم و خشک .

۱۴- زنیان – گرم و خشک .

۱۵- زیره سبز – خیلی گرم و خشک .

۱۶- زیره سیاه – گرم و خشک .

۱۷- سماق – سرد و خشک .

۱۸- سورنجان – گرم و خشک .

۱۹- سباهدانه – خیلی گرم و خشک .

۲۰- سیر – خیلی گرم و خشک .

۲۱- فلفل قرمز – گرم و خشک .

۲۲- فلفل سیاه – خیلی گرم و خشک .

۲۳- کنجد – گرم و تر

۲۴-گزنه خیلی گرم وخشک .

۲۵- گلسرخ – سرد و خشک .

۲۶- گلپر – گرم و خشک

۲۷- لیمو عمانی – سرد و تر

۲۸- گیاهان داویی محلی در تغذیه هاو…

?????

خوب حالا دیدید ذایقه ایرانی باچاشنی های متنوع چقدر زیباست

حالاچرا با فست فود و پیتزا سفره ایرانی را رنگین کنیم

آیا خبر داری مزاج دموی ایرانی را به سمت صفراوی شدن یعنی خشکی سوق داده ایم

پس سبک آشپزی خودتان را به روش پیشینیان برگردانیم. انشالله