آخرین مطلب

طرز تهیه رب گوجه و مضراتش

[ Photo ]
🔸️به رب‌های صنعتی استات سدیم می‌زنند که اگر اضافه نکنند رب کپک می‌زند.
این ماده باعث کندی ذهن و شعور می‌گردد. پس از رب‌های خانگی استفاده کنید.

رحیق #طبایرانی #طباسلامی #طب_سنتی #خیراندیش

نسخ_استاد 🎪🍓🌱˼

♡› http://splus.ir/tebiranii
https://eitaa.com/Tebiranii
نظریه معارفی 🔽
چرا به زردچوبه که یک داروی طبیعی برای سالمسازی گردش خون در صد هزارکیلومتر عروق بدن است در چاشنی تغذیه غفلت کرده ایم

😋 تهیه رب روش اول 👇

👈دو کیلوگرم به را رنده کرده
سپس ۲ لیوان آب ، کمی عسل و گلاب اضافه کرده، روی حرارت کم (بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید) قرار دهید تا کاملاً به پخته شده و له شود
در طی پخت آن را به هم بزنید.

روش دوم 👇

👈آب به رسیده و شیرین را بگیرید
و در ظرفی بریزید روی حرارت
غیر مستقیم به روش بن ماری
(مثلا روی کتری یا سماور در
حال جوش )
قرار دهید آنقدر بماند تا غلیظ شود و
به قوام رب برسد
😇رب را داخل یخچال نگهداری نمایید
@soroshesalamati

/////////////////////////////////////////////////////

❌❌❌⛔️⛔️⛔️#رب_گوجه🍅

♻️آیا میدانید مردم ساکن اغلب کشورهای اروپایی در طبخ غذاهای خود از #رب_گوجه استفاده نمیکنند و این درحالیست که امروزه اگر رب را از آشپزخانه‌های ایرانی حذف کنیم عملا کارایی خود را از دست می‌دهند.

❌ استفاده بی حد و مرز از این ماده‌ی به شدت سرد موجب ایجاد #گرسنگی_سلولی، #ام_اس، #ضعف_سیستم_ایمنی، کاهش شدید #قدرت_باروری، #سرطان، #صرع، #ضعف_عمومی، #خستگی_مزمن و کوفتگی، #ضعف_قوای_فکری، #ضعف_اعصاب و…. می گردد.
❖ʝσιɳ‌‌‌‌➯ @sinohehsamdaliri
🌸تشکر که در ترویج طب سنتی کوشا هستید