آخرین مطلب

مصرف عرق زنیان بعد از غذاهای سنگین برای فعالسازی سیستم گوارش

💊مصرف عرق زنیان بعد از غذاهای سنگین

افرادی که به ویژه پس از مصرف غذا‌های سنگین و گوشتی دچار احساس سنگینی معده می‌شوند
باید برای رفع این احساس مقداری عرق زنیان بنوشند.

@drkhodadadii

🔰خطرات مصرف بی رویه زنیان

✔️میوه ی گیاه زنیان بصورت دانه های کوچک بیضی شکل است که بر روی آنها پنج خط طولی نخ مانند به رنگ روشن قابل مشاهده است.

✔️ زنیان در کتب طب ایرانی به نانخواه معروف بوده و دارای طبیعت گرم و خشک بوده و مصلح آن گشنیز می باشد .

❇️ بیشترین ماده تشکیل دهنده ی اسانس میوه زنیان؛ تیمول بوده که موجب طعم مخصوص ، مطبوع و سوزاننده آن می شود.

🔸زنیان بر اساس طب ایرانی؛ بادشکن؛ ضد تهوع؛ ضد سکسکه؛ مدر و ضد کرم …. بوده و حتی بصورت موضعی در تورم و التهاب اعضاء و خونمردگی زیر جلدی همراه عسل بصورت ضماد استفاده می شده است.

⛔️زنیان برای افراد گرم مزاج و خانم های باردار توصیه نشده و بطور کلی مصرف زیاده از حد و بی‌رویه آن (به علت تیمول بالای موجود در آن) باعث ایجاد اسهال و سرگیجه؛ ایجاد وزوز گوش؛ تضعیف عضله قلب و تحریک کلیه و بروز آلبومین در ادرار می شود.

✍️ دکتر سعیده غفاری (متخصص داروسازی سنتی)

#سلامتکده_شریعت_پناهی —-ویژه بیماران غیر کرونایی (☎️ تلفن نوبت دهی : ۸۸۷۷۶۰۲۸)

مرکز طب سنتی ویژه کرونا —-تلفن مشاوره آنلاین ۴۵۱۵۳

👇👇👇
@sbmu_persianmedicine