طرز تهیه شربت تخم بالنگو
#شربت تخم #بالنگو با مخلوط کردن این موارد تهیه میشود: یک سوم لیوان گلاب، دو سوم لیوان آب، یک قاشق مرباخوری شکر و یک قاشق چایخوری تخم بالنگو
ابتدا یک قاشق چایخوری تخم بالنگو را با آب مخلوط کنید و مرتب بهم بزنید تا تخم بالنگوها بهم نچسبند، بعد یک قاشق مرباخوری شکر هم اضافه کنید و بهم زدن ادامه دهید. چراکه لعاب تخم بالنگو زیاد است و اگر خوب بهم نزنید، تخمها بهم میچسبند، حالا یک سوم باقیمانده لیوان را گلاب بریزید و نوش جان کنید…
این شربت بهترین نوشیدنی برای در امان ماندن و جلوگیری از #سرماخوردگی است. شربت بالنگو ضد سرماخوردگى است و بدن را در مقابل سرماخوردگى مقاوم مىسازد و جایگزین بسیار خوبى براى آنتى بیوتیکهایى است که متأسفانه براى علاج سرماخوردگى استفاده مىشوند.
افراد و اطفالی که به طور دائم به #نزله (ترشحات پشت حلق) و #زکام (سرماخوردگی) دچار میشوند، اگر یک سال به طور مداوم به جای آب، شربت تخم بالنگو بخورند، دیگر سرما نمیخورند.
زیرا تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع میکند…
『 @tebirani | طب ایرانی 』