💊🔰 چه کسانی عدسی نخورند؟!
❇️عدسی یا طفشیل، از غذاهای قدیمی است که با عدس پوست کنده و سرکه پخته میشود.
🔸این غذا برای رفع تب و حرارت مناسب است.
🔹برای بیماریها و مشکلات عصبی مضر است.
🔸خونریزی دوره قاعدگی را کم می کند.
🔹میل جنسی را نیز کم می کند.
.
✅افرادی که دچار کهیر میشوند، میتوانند از این غذا بیشتر استفاده کنند.
❌مصرف روزانه بیشتر از دو هفته از این غذا توصیه نمیشود، چون عدس سودا تولید می کند و میتواند سبب مشکلاتی در بدن شود.
.
✔️بهتربن نوع پخت عدسی:
🔸در پخت عدسی، بهتر است جو هم کنار عدس باشد و همراه آن پخته شود.
🔹بهتر است در عدسی روغن کنجد یا روغن گاو و روغن بادام هم ریخته شود.
🔸در کتاب مخزن الادویه، مصلح عدسی،شیرینی معرفی شده است.
🖋 دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایران )
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
🌐 www.itma.ir
👉 @persianmedicine 👈
🚫 زیاده روی در خوردن عدس و ضرورت تقویت نخودخوری
⚠️ عدس سودا زاست. زیاده روی در مصرف آن افسردگی می آورد. خون را غلیظ میکند و خون پریود و سرعت جریان خون را کم میکند.
دیدچشم را کاهش میدهد. برای کسانی که یبوست یا نفخ یا نارسایی رگهای قلب دارند مضر است.
👈 نخود خونساز و ضد بلغم و سوداست، بدن را سم زدایی میکند، توان جنسی را زیاد میکند. مقوی حافظه، قلب، استخوان است. جلوگیری از سپید شدن موها میکند.
°Join: @Soudavi
t.me/Soudavi