آخرین خبرها

خواص گل قند(گل سرخ) برمبنای طب سنتی

💊💊💊خواص گل قند(گل سرخ):

مقوی روح_ نشاط آور _ ضدعفونی کننده _مسهل بسیار خوبی است _مسکن صفرا و بلغم _ مقوی قلب و دماغ و تب بر بوده _ بسیار تاثیر خوبی روی حافظه و کنترل بیماری آلزایمر دارد _ می توان گلبرگ های خشک آن را در بالش شخص بیمار ریخت و هر روز صورت و موهای او را با گلاب معطر ساخت_برای درد مفاصل ،نقرس ،سنگ کلیه و سختی ادرار مفید است _ برای کنترل وسواس و جنون مفید است _غنچه آن که به گل قند معروف است تاثیری فراگیر تر از گل آن دارد و مربای آن بسیار ملین است_ برای درمان مالیخولیا (فکر و خیال های باطل و سوءظن) توحش و پاک کردن مغز از هر گونه اوهام بسیار نافع است _ در رفع غش و بیهوشی و تقویت حواس باطنی بسیار سودمند است.

#خواص_گل_محمدی_خشک
#گل_محمدی_خشک
#گل_قند

////////////////////////////////////////

🔴 گلنگبین، دسر و شیرینی پرخاصیت برای سردمزاجان

♻️ خواص #گلنگبین یا گل‌قند:

🔹 تقویت #مغز
🔹 #دفع_اخلاط_سوخته
🔹 مقوی معده، ملین و هضم غذا
🔹 رفع انواع سردرد
🔹 درد مفاصل و فقرات
🔹 فالج (بی‌حسی‌ های موضعی)
🔹 تکرر و عدم کنترل ادرار
🔹 سنگ شکن
🔹 خشک کننده بخارات و مانع بالا رفتن بخارات

🔸 طرز تهیه: برگ گل سرخ بدون کاسبرگ و بذر را با هم وزنش عسل یا خاک قند یا شکر سرخ معجون کنید. بصورتیکه یک لایه گل و یک لایه عسل قرار بگیرد.
اگر گل‌ها خشک بودند کمی گلاب روی آن بپاشید.
اگر گلها تازه بودند یک سوم ظرف خالی باشد.
روی ظرف را پارچه‌ای بگذارید تا ۴۰ روز خود را بگیرد و آماده شود.
چند روز یک بار هم آن را هم بزنید.
وقتی گلبرگها ته ظرف نشست، معجون آماده است.
یک قاشق چایخوری بعد از غذا میل کنید.

✍ استاد تاجبخش

https://eitaa.com/Atariazadi20