آخرین مطلب

طرز تهیه لواشک های طبیعی بر مبنای طب سنتی

♻️ حتما با رسیدن فصل آلـوهای قطـره طلا اولین خوراکی که در ذهنمون نقش میبنده لواشـکهای لذیذ و خوشمزه‌س.
⚡️اما جالبه بدونید الان #فرصـت_طـلایی و فصل مناسب واسه دوستانیه که خواستار حفظ سلامتی‌شون هستن و به میزان اهمیت توصیه اطباء سنتی در #پرهیز از رب گوجه آگاهند…
🥣 مواد لازم برای #رب_آلو:
🍑 آلو به مقدار لازم
🌯نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱⃣ آلو‌ها را شسته و همانطور خیس داخل قابلمه بریزید و درش را گذاشته و روی شعله ملایم قرار دهید .احتیاجی به اضافه کردن آب نیست.
۲⃣ وقتی آلو‌ها آب انداخت در قابلمه رو بردارید و هر از گاهی آن را هم بزنید .آنقدر روی شعله بماند که آب آلوها تبخیر شده و هسته آلوها جدا شود
۳⃣ وقتی آلوها کاملا له شد شعله را خاموش کنید و آلو ها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست آنها جدا شود
۴⃣ مقدار کمی نمک بزنید و دوباره آلو ها را روی شعله قرار دهید تا کاملا سفت شده و آب اضافی آن کشیده شود.
۵⃣ سپس اجازه دهید خنک شود و درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.
سایر نکات رب آلو:
برای خوشمزه‌تر شدن رب میتوانید کمی زردآلو یا هلو هم بریزید
‌‏🔊elearning.hejamat.ir
‏ 🔊https://t.me/iitmd_kheyrandish