حبوبات
محققان در تحقیقی رژیمهای غذایی بیش از ۳۰۰۰ فرد بالغ را که بیش از چهار سال به دیابت نوع ۲ دچار نشدهاند، دنبال کردند.
آنها کشف کردند که افرادی که بیشترین مصرف حبوبات، به ویژه عدس را دارند، کمترین احتمال ابتلا به دیابت را دارند.
جایگزین کردن نیمی از تخم مرغ، نان، برنج یا سیب زمینی پخته شده مصرفی روزانه با حبوبات نیز با کاهش خطر ابتلا به دیابت همراه بود.
همه حبوبات، دارای فیبر زیاد و منبع خوبی از پروتئین هستند./منبع: تبیان
🌺🍃به ما بپیوندید برای زندگی سالم و بدون دیابت🌺🍃
💉 @diabet_iran
💊
💊💊عصاره دانه انگور برای بهبود شرایط در ارتباط با بیماری دیابت ثابت شده است.
مطالعات زیادی در مورد دانه انگور در سال ۲۰۰۶ در تویاما ژاپن، در سال ۲۰۰۹ در رومانی و همچنین در پورتسموث انگلستان انجام شده است.
دانه انگور در حفاظت از سلولهای کبدی و راه اندازی مکانیسمهای دفاعی در برابر گونههای اکسیژن فعال تولید شده توسط شرایط افزایش قند موفقیت آمیز بوده است.
دانه انگور به صورت کپسول های ۵۰-۱۰۰ میلیگرمی موجود است.
معمولا ۵۰mg به ازای هر ۵۰ کیلو وزن پیشنهاد داده میشود، بیش از ۳۰۰mg در روز نباید استفاده شود. هسته انگور بهترین جایگزین است، که بصورت کپسول های گیاهی موجود است. روزانه مصرف ۳ کپسول کافی است. زمان مصرف در روز مهم نیست./منبع: تبیان
🌺🍃به ما بپیوندید برای زندگی سالم و بدون دیابت🌺🍃
💉 @diabet_iran💊