آخرین مطلب

بهترین گوشت ها در فصل تابستان و بررسی گوشت قرمز

💊💊💊💊🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃

🔰بهترین گوشت ها در فصل تابستان

🔻بهترین گوشت ها در فصل تابستان نیز گوشت های زود گوارند :
.
🔹ماهی قزل آلای تازه و کولی ( کیلکا) و مانند آن که بهتر است پرورشی نباشند و با اندکی روغن کنجد ، آب پز شده باشند .

🔸یا جوجه مرغ ، جوجه خروس ، تیهو و گوشت بزغاله که با چاشنی های ترش تهیه شده باشد.

🌸سلامت و تندرست باشید 🌸

🆔 @drmmohebbi

🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃

//////////////////////////////////////////////

💊💊💊🔰#گوشت_قرمز

🔻دوستان در خصوص انواع گوشت قرمز پرسیده بودید، بیایید دور هم بنشینیم و درباره آن صحبت کنیم.

در نظر داشته باشید که طبیعت گوشت تقریبا همه موجودات زنده #گرم و تر است ولی درجه این گرمی و تری متفاوت است.
البته در این میان گوشت ماهی #تری بیشتر و سردی دارد به جز ماهی‌های با گوشت تیره مثل #سالمون و #تن.

🔻بین گوشت‌های رایج امروز گوشت گوسفند گرمی بیشتری از گوساله دارد ولی این به معنای سردی گوشت گوساله نیست.
👈🏻گوشت گاو به سبب افزایش غلظت بافت آن، هضم سخت‌تری نسبت به گوساله دارد و گوشت بره از همه اینها گرمای مطبوع‌تر و هضم راحت‌تری دارد.

✅در ضمن شما گوشتها را با نمک گرم و خشک درجه ۳، زعفران، زردچوبه، پیاز برخی دارچین و ادویه و… می‌پزید که از اتفاق همه گرم هستند. یا تفتش می‌دهید در روغنی که طبیعتش گرم است.

درست است که‌ گوشت گاو غلیظ است و گرمایش به اندازه گوسفند نیست، معده‌ای با قوت خوب می‌طلبد و کار بدنی سنگین! مثل کارگران جوانی که در معدن یا ساختمان یا … کار می‌کنند.
و اگر همین گوشت گاو با چوب #دارچین و پوست خربزه پخته شود بافت آن نرم می‌شود و هضم بهتری دارد.

🔻در اکثر کشتارگاه‌ها گوساله‌ها ذبح می‌شوند چرا که ظاهرا هزینه خوراک گاو در روز زیاد است و برای گاودار صرف نمی‌کند.
پس طبیعی است وقتی حرف از مصرف عموم مردم می‌شود باید مراقب قوت هضم معدی بود و گوشت گوسفند هضم بهتری دارد

✅هر گوشتی خریدید، حواستان باشد باید خوب خوب بپزد تا خوب خوب هضم شود.

👈🏻مخلوط کردن دو نوع گوشت را هم پرسیده بودید مثلا چرخ کرده‌ها را که متاسفانه چندان توصیه نمی‌شود، ولی با توجه به بافت لطیف گوساله و نزدیکی آن به گوشت گوسفند اگر مقدار کمی از آن را همراه چند برابر آن گوشت گوسفند چرخ کردید، معده بلد است نادیده بگیرد!

🖊دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی)

🆔 @drmmohebbi🌸